Bresser Τηλεσκόπιο N 150/1200 Dobson Messier Με Ηλιακό Φίλτρο (6'')

399,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0990 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Το Bresser Messier N 150/1200 προσφέρει ευελιξία και ποιότητα που ανταγωνίζεται πολύ πιο ακριβά τηλεσκόπια. Για νυχτερινή αλλά και για ηλιακή παρατήρηση.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Το BRESSER Messier 6’’ Planetary Dobson είναι κάτι το ξεχωριστό. Παρά τη χαμηλή του τιμή, προσφέρει μια ποικιλία ποιοτικών λειτουργιών, τις οποίες πολλές φορές αναζητάτε στις πολύ πιο ακριβές εκδόσεις. Με άνοιγμα 150 mm και εστιακό μήκος 1200 mm σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας οπτικά BRESSER, η παρατήρηση του φεγγαριού, των πλανητών και των πλανητικών νεφελωμάτων είναι ιδιαίτερα καλή. Οι κρατήρες και οι αυλακώσεις του φεγγαριού, καθώς και οι ταχέως μεταβαλλόμενες σκιές επάνω στην επιφάνειά του από τη λεγόμενη γραμμή τερματισμού είναι συναρπαστικοί στόχοι παρατήρησης. Ο Κρόνος με τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια του, ο Δίας με τις ζώνες νεφών και η κίνηση των ευδιάκριτων φεγγαριών του, το ημισέληνο σχήμα της Αφροδίτης και ο λαμπερός κόκκινος Άρης είναι μερικά καλά παραδείγματα για το τι μπορείτε να δείτε με αυτό το τηλεσκόπιο. Λόγω του μεγάλου εστιακού μήκους μπορείτε εύκολα να επιτύχετε τις υψηλές μεγεθύνσεις που απαιτούνται με αυτό το τηλεσκόπιο και δεν χρειάζεστε ακριβούς και ειδικούς προσοφθάλμιους φακούς για το σκοπό αυτό. Επίσης, μπορείτε να παρατηρήσετε αρκετά αντικείμενα βαθέως ουρανού όπως το Νεφέλωμα του Ωρίωνα ή οι γαλαξίες Messier 81 και 82 κ.α.

ΝΕΟ –  Το τηλεσκόπιο τώρα περιλαμβάνει ένα υψηλής ποιότητας ηλιακό φίλτρο για ασφαλή παρατήρηση των ηλιακών κηλίδων, των εκλείψεων και των πλανητικών περασμάτων μπροστά από τον ηλιακό δίσκο. Ένα υπέροχο τηλεσκόπιο τόσο για νυχτερινή όσο και για ηλιακή παρατήρηση.

Επίσης, η αστροφωτογράφηση δεν θα σας δυσκολέψει με αυτόν τον σωλήνα. Αυτή είναι άλλη μία δυνατότητα αυτού του τηλεσκοπίου: εάν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες, μπορείτε απλά να ξεβιδώσετε τους τροχούς ύψους από το σωλήνα και να τους τοποθετήσετε σε μια βάση EQ με μία ράγα dovetail. Ο προσαρμογέας με T2 σπείρωμα (M42x0.75mm) περιλαμβάνεται, στο οποίο μπορεί να συνδεθεί σχεδόν κάθε κάμερα και χρειάζεται μόνο ο δακτύλιος T2 ο οποίος δεν περιλαμβάνεται. Φυσικά, κοινές πλανητικές κάμερες USB με διάμετρο 1,25 ιντσών ή 2 ιντσών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν απευθείας με αυτό το τηλεσκόπιο.

Με τον αρχικό βασικό εξοπλισμό μπορείτε να παρατηρήσετε αμέσως. Περιλαμβάνονται: ερευνητής 6x30 και προσοφθάλμιο SPL 25 mm. Για όσους θέλουν να μεταφέρουν το τηλεσκόπιο σε σκοτεινή τοποθεσία το νέο 6" BRESSER Messier Planet Dobson το καθιστά πολύ εύκολο καθώς η βάση μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί, επειδή τα μέρη είναι συναρμολογημένα με μεταλλικούς συνδέσμους γρήγορης συναρμολόγησης.

Ένα τηλεσκόπιο του οποίου η ευελιξία, η απόδοση και η φιλικότητα προς τον χρήστη θέτουν νέα πρότυπα σε αυτήν την κατηγορία τιμών.

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

 Κατοπτρικό – Νευτώνειο

Διάμετρος (mm - '')

 150mm – 6’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

 8

Εστιακή απόσταση (mm)

 1200

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

 300x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

 12,7

 

 

 

GoTo control

 -

Βάρος σωλήνα (kg)

 8,3

 

 

 

Μήκος σωλήνα (mm)

 800

Ερευνητής

 6 x 30

 

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

 Φακός (1,25'') 25mm, ηλιακό φίλτρο, αντάπτορας 1.25’’ – 2’’, αποστάτης 25mm

Βάρος (kg)

 16,1

 

 

 

Στήριξη

  Dobsonian

 

SAW-0990

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Bresser Τηλεσκόπιο N 150/1200 Dobson Messier Με Ηλιακό Φίλτρο (6'')

Το Bresser Messier N 150/1200 προσφέρει ευελιξία και ποιότητα που ανταγωνίζεται πολύ πιο ακριβά τηλεσκόπια. Για νυχτερινή αλλά και για ηλιακή παρατήρηση.

Write your review