Omegon Τηλεσκόπιο Dobson Advanced N 152/1200

449,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0349 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Τηλεσκόπιο Dobson σειράς Advance από την Omegon. Ένα ομαλό ταξίδι στο σύμπαν.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Ετοιμαστείτε για μια νέα ματιά στο σύμπαν. Το τηλεσκόπιο Omegon Dobsonian σας δίνει ευκρινείς εικόνες για πλανήτες, νεφελώματα και γαλαξίες. Ακόμη και σε μεγάλες μεγεθύνσεις μπορείτε να μετακινήσετε τον σωλήνα γρήγορα και εύκολα, για να δείτε κάθε στόχο στον νυχτερινό ουρανό! Τα καλά οπτικά είναι η καρδιά κάθε τηλεσκοπίου. Ο παραβολικός καθρέφτης σας δίνει οξείες εικόνες μέχρι την άκρη. Όλα αυτά για μια εμπειρία παρατήρησης κατά την οποία μπορείτε να ξεχάσετε ότι είστε στη Γη και ότι ταξιδεύετε με τα μάτια σας.

Κάθε τηλεσκόπιο Advanced Dobsonian της Omegon έρχεται εφοδιασμένο με ένα 2’’ εστιαστή Crayford. Εσείς τοποθετείτε το προσοφθάλμιο και απλά περιστρέφετε τον δακτύλιο εστίασης για να ρυθμίσετε το ακριβές σημείο εστίασης. Τα πολλαπλά σφαιρικά ρουλεμάν εξασφαλίζουν την ακριβή εστίαση χιλιοστομέτρου.

Φωτογραφίες από σφαιρωτά σμήνη ή από νεφελώματα εμπνέουν τον καθένα. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι σπάνια έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν αυτά τα αντικείμενα από μόνοι τους. Αυτό το τηλεσκόπιο Dobsonian των 150 χιλιοστών σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Ρίξτε μια ματιά στο M13 το φωτεινό σφαιρωτό σμήνος στον Ηρακλή. Θα νιώσετε σαν να βυθίζεστε σε μια θάλασσα αστεριών!

Στο πρόβλημα με την αντιστάθμιση με πολλά τηλεσκόπια Dobsonian όταν τοποθετείται ένα βαρύ προσοφθάλμιο έχει λυθεί με το νέο ανεπτυγμένο σύστημα τριβής, στο οποίο μια κεντρική βίδα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ισορροπία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. ‘Ζήστε’ το νυχτερινό ουρανό με αυτό το τηλεσκόπιο. Ανακαλύψτε αμέτρητα αστρονομικά αντικείμενα ή τους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Το τηλεσκόπιο αποτελείται από δύο μόνο τμήματα και μπορεί να συναρμολογηθεί σε λίγα λεπτά για να είναι έτοιμο για παρατήρηση.

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Κατοπτρικό - Νευτώνιο

Διάμετρος (mm - '')

  152mm – 6’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  7,9

Εστιακή απόσταση (mm)

  1200

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

  304x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

  12,7

 

 

 

GoTo control

  -

GoTo (Βάση δεδομένων - αντικείμενα)

  -

 

 

 

GPS

  -

Ερευνητής

  Κόκκινης Κουκίδας

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

  Φακοί (1.25'')  10mm, 25mm, Αντάπτορας 2’’ – 1,25’’

Βάρος (kg)

  15,5

 

 

 

Στήριξη

  Donsonian

 

 

SAW-0349

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Omegon Τηλεσκόπιο Dobson Advanced N 152/1200

Τηλεσκόπιο Dobson σειράς Advance από την Omegon. Ένα ομαλό ταξίδι στο σύμπαν.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: