Προσωπικό Πλανητάριο Universe2go

47,90 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0622 Availability: Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 24 ωρών.

Απολαύστε οικογενειακά ή μόνος τον ουρανό έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τον ουρανό της νύχτας και να αναρωτηθήκατε: Ποια είναι όλα αυτά τα αστέρια εκεί; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας πει; Η απάντηση είναι: το Universe2go.

Σε συνδυασμό με τη συνοδευτική εφαρμογή Smartphone App, αυτός ο ανεπτυγμένος θεατής αστεριών δείχνει τα αστέρια με πληθώρα πληροφοριών και εντυπωσιακές εικόνες. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι ψηφιακές πληροφορίες που συγχωνεύονται με την εικόνα του πραγματικού νυχτερινού ουρανού. Επομένως δεν κοιτάζετε την οθόνη αλλά μια ζωντανή εικόνα του πραγματικού έναστρου ουρανού!

Εξερευνήστε και τους 88 αστερισμούς στον νυχτερινό ουρανό. Μπορείτε να προσανατολίσετε τον εαυτό σας πολύ γρήγορα, καθώς δεν βλέπετε μόνο τα αστέρια αλλά και τις γραμμές των αστερισμών με τα ονόματά τους. Ταξιδέψτε εκεί που κανείς δεν έχει πάει με τα μάτια σας καθώς το Universe2go παρουσιάζει πολλά αντικείμενα βαθέως ουρανού όπως αστρικά σμήνη, νεφελώματα και γαλαξίες. Δεν μπορούμε να δούμε άμεσα τα αντικείμενα βαθέως ουρανού αλλά το Universe2go σας δείχνει τις μαγευτικές εικόνες αυτών των αντικειμένων που λαμβάνονται με τα καλύτερα τηλεσκόπια στον κόσμο, στις πραγματικές θέσεις τους στον νυχτερινό ουρανό. Και αν θέλετε ποτέ να εξερευνήσετε το νυχτερινό ουρανό με ένα τηλεσκόπιο, τότε θα ξέρετε ακριβώς πού πρέπει να κοιτάξετε.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του universe2go είναι οι εικόνες 3D. Κανένα αστρονομικό αντικείμενο δεν μπορεί να δει κανείς σε τρισδιάστατη μορφή, αλλά η ενσωματωμένη τεχνολογία φαίνεται να το καθιστά δυνατό. Πολλά νεφελώματα μπορούν να παρατηρηθούν σαν να ήσασταν σε ένα διαστημόπλοιο στο σημείο αυτό. Επίσης αυτά που παρατηρείτε συνοδεύονται και με ήχο που είναι ενσωματωμένος στην βάση δεδομένων. Πάνω από 3 ώρες ηχητικού υλικού θα σας διδάξει μια πληθώρα συναρπαστικών πληροφοριών σχετικά με τους αστερισμούς, τα αστέρια, τους πλανήτες και πολλά νεφελώματα και γαλαξίες. Η γνωριμία πλέον με τον νυχτερινό ουρανό είναι απλή.

 

Χαρακτηριστικά:

·        Ένα φορητό πλανητάριο. Μάθετε τα πάντα για τον νυχτερινό ουρανό, ακριβώς σαν να είχατε τον προσωπικό σας αστρονόμο να σας λέει τα πάντα.

·        Ενισχυμένη εικονική πραγματικότητα. Οι ψηφιακές πληροφορίες συγχωνεύονται σε μια πραγματική εικόνα του νυχτερινού ουρανού.

·        Γνωρίστε και τους 88 αστερισμούς.

·        Μπορείτε να δείτε τις θέσεις όλων των πλανητών.

·        Ταξιδέψτε σε έναν πλούτο από γαλαξίες, αστρικά σμήνη και νεφελώματα.

·        Αναζητήστε αντικείμενα της δικής σας επιλογής.

·        Ειδοποίηση ISS. Το Universe2go σας ενημερώνει αμέσως ότι ο Διαστημικός Σταθμός εμφανίζεται στον ορίζοντα.

·        Καθίστε πίσω και χαλαρώστε. Ακούστε πάνω από 3 ώρες ηχητικών πληροφοριών σχετικά με αντικείμενα στον νυχτερινό ουρανό.

Συναρπαστικοί μύθοι. Βυθιστείτε στην αρχαία ελληνική μυθολογία και μάθετε περισσότερα για τον Ωρίωνα, τον Πήγασο και την Κασσιόπη.

SAW-0622

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Προσωπικό Πλανητάριο Universe2go

Απολαύστε οικογενειακά ή μόνος τον ουρανό έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: