Βάση iOptron SkyTracker Pro

359,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0751 Availability: Διαθέσιμο. Συνήθως παραλαμβάνετε το προϊόν 10-12 μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Υψηλής ποιότητας φωτογράφηση του νυχτερινού ουρανού.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Η iOptron κυκλοφόρησε την πρώτη πλήρως ανεπτυγμένη βάση φωτογραφικής μηχανής στην αγορά την γνωστή SkyTracker. Σας παρουσιάζουμε τώρα την SkyTracker Pro. Αυτό το μικρό φωτογραφικό αξεσουάρ μπαίνει εύκολα στην τσάντα των φωτογραφικών παρελκόμενων ή στις αποσκευές ταξιδιού. Η συμπαγής αστρονομική βάση τοποθετείται ανάμεσα στο τρίποδο και την κάμερα και επιτρέπει στην κάμερα να παρακολουθεί την κίνηση του νυχτερινού ουρανού - επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάμερα ή DSLR για την παραγωγή συναρπαστικών λήψεων του νυχτερινού ουρανού!

Η Skytracker Pro αξιοποιεί πλήρως την εμπειρία που έχει συγκεντρώσει η iOptron στο σχεδιασμό μεγάλων αστρονομικών βάσεων και αυτό είναι εμφανές στην εξαιρετική μηχανική ποιότητα αυτής της μικρής φορητής βάσης!

Η Skytracker Pro διατηρεί την απλή λειτουργία και το μικρό της μέγεθος με τον προκάτοχό της (Skytracker) αλλά έχει βελτιώσει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

·        Ρυθμιζόμενη πολική διόπτρα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία με ρυθμιζόμενο φωτισμό (8 σκάλες φωτισμού).

·        Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία μπορεί να φορτιστεί μέσω καλωδίου mini-USB και επιτρέπει 24ωρη λειτουργία.

·        Η SkyTracker Pro προσφέρει τέσσερις ταχύτητες παρακολούθησης: 1X, 0.5X, ηλιακή και σεληνιακή.

·        Η ρυθμιζόμενη σε αζιμούθιο και ύψος βάση μπορεί τώρα να αφαιρεθεί από το SkyTracker και σας επιτρέπει να συνδέσετε απλά τη βάση στο τρίποδο και μετά να συνδέσετε το SkyTracker. Η βάση έχει σύνδεση για τους συνηθισμένους υποδοχείς τρίποδα κάμερας 1/4" και 3/8".

·        Η βάση διαθέτει επίσης ενσωματωμένο αλφάδι, βίδα ρύθμισης για το αζιμούθιο και ένα μεγάλο μοχλό για ρύθμιση ανύψωσης. Χρησιμοποιήστε την κλίμακα για να ορίσετε το γεωγραφικό πλάτος. Αυτό είναι χρήσιμο εάν δεν έχετε καθαρή εικόνα του Πολικού Αστέρα. Υπάρχει και η δυνατότητα αντιστροφής της περιστροφής, για τη χρήση της βάσης κάμερας SkyTracker Pro στο νότιο ημισφαίριο.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

·        Βάση SkyTracker Pro.

·        Βάση ύψους/αζιμούθιου.

·        Φωτιζόμενη πολική διόπτρα.

·        Καλώδιο φόρτισης micro-USB.

·        Πανάκι καθαρισμού.

SAW-0751

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Βάση iOptron SkyTracker Pro

Υψηλής ποιότητας φωτογράφηση του νυχτερινού ουρανού.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: