Omegon Τηλεσκόπιο Dobson Push+ Mini N 150/750

439,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0839 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Παρατηρήστε από τους πλανήτες έως τους φωτεινότερους γαλαξίες.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο σύμπαν; Με το Push+ Mini είναι πλέον εύκολο και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τον νυχτερινό ουρανό σαν ένας εξειδικευμένος αστρονόμος. Αυτό συμβαίνει χάρη στην έξυπνη τεχνολογία push-to-technology η οποία μπορεί να σας δείξει τον δρόμο για πλανήτες, νεφελώματα και αστρικά σμήνη. Το smartphone σας γίνεται το κέντρο ελέγχου για την εξερεύνηση του νυχτερινού ουρανού. Το Push+ Mini είναι μια μικρότερη έκδοση της σειράς PushPlus αλλά με ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Με ένα τηλεσκόπιο 6" είστε έτοιμοι για την επόμενη εξόρμησή σας ή απλώς για μια γρήγορη παρατήρηση με την παρέα σας.

Χαρακτηριστικά:

·         Εύκολη εύρεση αντικειμένων. Μπορείτε να εντοπίσετε οποιοδήποτε αντικείμενο στον νυχτερινό ουρανό χρησιμοποιώντας το εργαλείο εντοπισμού αντικειμένου Push+ και το smartphone σας.

·         Ενσωματωμένος ψηφιακός κωδικοποιητής. Το τηλεσκόπιό σας ξέρει αμέσως πού δείχνει. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να ακολουθείτε κάθε βήμα και να εντοπίζετε αντικείμενα με μία κίνηση.

·         Το Bluetooth 2.0 παρέχει ασύρματη σύνδεση στο smartphone σας  με εμβέλεια 10 μέτρων.

·         Θήκη smartphone κατάλληλο για όλα τα smartphone με πλάτος έως 75 mm.

·         Λειτουργία με την εφαρμογή SkySafari® 4 Plus για Android για πλήρη έλεγχο του τηλεσκοπίου σας.

·         Ράγα GP. Για τοποθέτηση οποιουδήποτε τηλεσκοπίου με ράγα GP.

 

Οπτικά

Με τα οπτικά 150/750 mm αυτού του τηλεσκοπίου θα μπορείτε να θαυμάσετε εκατοντάδες αντικείμενα στον νυχτερινό ουρανό όπως πλανήτες, αμέτρητα νεφελώματα, αστρικά σμήνη αλλά και τους φωτεινότερους γαλαξίες. Με τη διάμετρο του καθρέφτη των 150 mm συλλέγει 459 φορές περισσότερο φως από το γυμνό μάτι.

Ξεκινήστε με τα πιο σημαντικά αξεσουάρ

Με τον LED finder για τον εντοπισμό αστρονομικών αντικειμένων και ένα φακό που κάνει μεγέθυνση 37,5Χ τα οποία περιλαμβάνονται στην συσκευασία, είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα σας κάνουν να αρχίσετε να παρατηρείτε τον νυχτερινό ουρανό.

Smartphone - ο δρόμος για τα αστέρια

Το Android smartphone σας επιτρέπει τώρα να παρακολουθείτε τα πάντα μόνοι σας. Η αστρονομική εφαρμογή Sky Safari® 4 Plus για συστήματα Android μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε κέντρο ελέγχου του τηλεσκοπίου σας. Η έγχρωμη οθόνη σας δείχνει την τρέχουσα περιοχή του νυχτερινού ουρανού και σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα αντικείμενο που θέλετε να παρατηρήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε το τηλεσκόπιο στον στόχο με μια  κίνηση βλέποντας ένα σταυρόνημα να σας δείχνει την απαιτούμενη κατεύθυνση. Μπορείτε να αγοράσετε την εφαρμογή SkySafari® 4 Plus στο Google Play. Η βάση Push+ λειτουργεί με Apple iPhone ή iPad (λειτουργικό σύστημα iOS) με μία ξεχωριστή έκδοση για αυτά.

Ψηφιακή κωδικοποίηση θέσεως

Μάθετε πού βρίσκεστε. Οι ψηφιακοί κωδικοποιητές στους άξονες αζιμούθιου και ανύψωσης σας λένε ακριβώς πού βρίσκεστε στον νυχτερινό ουρανό ανά πάσα στιγμή. Αυτή η τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται σε μεγάλες ισημερινές βάσεις, χρησιμοποιείται πλέον και εδώ με έναν καλό ελεγκτή στα χέρια σας.

Σύνδεση GP

Η βάση διαθέτει ράγες GP Vixen style. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τα περισσότερα τηλεσκόπια με ράγες GP και να επωφεληθείτε από το σύστημα Push+. Αυτό λειτουργεί καλύτερα με Νευτώνεια κατοπτρικά τηλεσκόπια έως 8 ίντσες. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξερεύνηση του ουρανού θα είναι πάντα επιτυχής με το Push+.

Σημείωση: το smartphone και η εφαρμογή δεν περιλαμβάνονται.

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Κατοπτρικό - Νευτώνειο

Διάμετρος (mm - '')

  150mm – 6’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  5

Εστιακή απόσταση (mm)

  750

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

  300x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

  12,7

 

 

 

GoTo control

  PushTo

GoTo (Βάση δεδομένων - αντικείμενα)

  -

 

 

 

Κάτοπρο

 Σφαιρικό

Ερευνητής

  Κόκκινης Κουκίδας

 

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

  Φακοί (1.25'')  20mm

Βάρος (kg)

  9

 

 

 

Στήριξη

  Dobsonian

 

 

SAW-0839

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Omegon Τηλεσκόπιο Dobson Push+ Mini N 150/750

Παρατηρήστε από τους πλανήτες έως τους φωτεινότερους γαλαξίες.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: