Meade τηλεσκόπιο LX65 ACF-SC 152/1524 UHTC GoTo

1.190,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0829 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Η σειρά LX65 συνδυάζει προηγμένα χαρακτηριστικά με οπτικά στοιχεία παγκόσμιας κλάσης σε ένα εύκολο στη χρήση τηλεσκόπιο.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Η βάση των τηλεσκοπίων LX65 αποτελείται από ένα στιβαρό μονοκόμματο μπράτσο. Το σύνολο του τηλεσκοπίου μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε τρία μέρη χωρίς εργαλεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί πολύ γρήγορα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ο δεύτερος σφιγκτήρας με τον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ένα επιπλέον OTA (οπτικός σωλήνας) βάρους μέχρι 3 κιλά παράλληλα με το κύριο τηλεσκόπιο, για παράδειγμα ένα μικρό διοπτρικό για μεγαλύτερη περιοχή παρατήρησης του νυχτερινού ουρανού. Η λειτουργία των τηλεσκοπίων Meade LX65 είναι πολύ απλή και εύκολη για αρχάριους χάρη στον ενσωματωμένο έλεγχο από υπολογιστή. Έτσι λοιπόν αποτελεί ιδανική βάση για κάποιον που θέλει να κάνει πλανητική παρατήρηση ή ακόμα και για παρατήρηση αντικειμένων βαθέως ουρανού.

Τηλεσκόπια Meade ACF-SC:

Σχεδόν κάθε μεγάλο επαγγελματικό τηλεσκόπιο παγκοσμίως είναι ένα Ritchey-Chrétien, συμπεριλαμβανομένου του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble της NASA. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μπορεί τώρα να ανήκει και σε εσένα. Το νέο Advanced Coma-Free (ACF) σύστημα της Meade - ισχυρό και υψηλής ακρίβειας - είναι προσβάσιμο από όλους τους φιλόδοξους ερασιτέχνες αστρονόμους και τους αστροφωτογραφούς! Παρέχει απόλυτα οξύες εικόνες αστεριών χωρίς κώμη (coma-free)σε επίπεδο επαγγελματικού παρατηρητηρίου σε όλο το οπτικό πεδίο. Η κώμη είναι μια οπτική εκτροπή όπου η εικόνα του άστρου δεν μπορεί να εστιαστεί σε ένα σημείο, αλλά παίρνει την μορφή ενός κομήτη. Είτε πρόκειται για οπτική παρατήρηση είτε για φωτογραφία, τα οπτικά συστήματα ACF Cassegrain της Meade είναι πολύ πιο μπροστά από τα συμβατικά τηλεσκόπια μαζικής παραγωγής. Προσφέρει φανταστική ποιότητα εικόνας, που προηγουμένως διατίθεται μόνο από μεγάλα τηλεσκόπια Ritchey Chrétien και άλλα επαγγελματικά συστήματα που κοστίζουν αρκετές φορές όσο το σύστημα της Meade.

Επιστρώσεις Εξαιρετικά Υψηλής Μεταβίβασης (UHTC) της Meade: Αυτή η ειδική πολυεπιστρωμένη πλάκα διόρθωσης παρέχει έως και 15% περισσότερη μετάδοση φωτός. Αντικείμενα όπως άστρα, γαλαξίες, νεφελώματα θα εμφανίζονται περισσότερο φωτεινά και θα φαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες στους πλανήτες.

Το κοντρόλ AudioStar παρέχει μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 30.000 ουράνια αντικείμενα. Μόλις ευθυγραμμιστεί με τον νυχτερινό ουρανό, το AudioStar μπορεί να κάνει το τηλεσκόπιο να δείξει κάποιο από αυτά τα αντικείμενα και να τα κεντράρει στον προσοφθάλμιο - φυσικά μόνο αν το αντικείμενο βρίσκεται πάνω από τον ορίζοντα. Η λειτουργία GoTo συμπληρώνεται με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ξεναγήσεις, πληροφορίες για την θέση παρατήρησης και σύνδεση με υπολογιστή. Ένα ακόμα ειδικό χαρακτηριστικό του AudioStar είναι το ενσωματωμένο ηχείο. Η τεχνολογία Astronomer Inside παρέχει πάνω από τέσσερις ώρες ηχητικής ενημέρωσης (μόνο στα αγγλικά) και σας δίνει πληροφορίες για τα αντικείμενα που παρατηρείτε!

Ευθυγράμμιση τηλεσκοπίου. Η ευθυγράμμιση αυτού του τηλεσκοπίου είναι ιδιαίτερα απλή. Το τηλεσκόπιο πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τον τρέχων νυχτερινό ουρανό πριν από κάθε παρατήρηση. Αφού ενημερώσετε την βάση δεδομένων με το κοντρόλ για την θέση του τηλεσκοπίου και τον προσανατολισμό προς βορρά, το τηλεσκόπιο διαδοχικά θα μετακινηθεί προς δύο φωτεινά αστέρια. Αυτά πρέπει να είναι απλά κεντραρισμένα στον προσοφθάλμιο φακό. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία το τηλεσκόπιο είναι ευθυγραμμισμένο και έτοιμο για χρήση.

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Κατοπτρικό – Cassegrain

Διάμετρος (mm - '')

  152mm6’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  10

Εστιακή απόσταση (mm)

  1524

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

  304x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

  12,7

 

 

 

GoTo control

  Ναι

GoTo (Βάση δεδομένων - αντικείμενα)

  Ναι – 30,000

 

 

 

GPS

  -

Ερευνητής

  Κόκκινης Κουκίδας

 

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

  Φακοί (1,25'') 26mm, Διαγώνιο Κάτοπτρο 1,25’’ 90°.

Βάρος (kg)

  17

 

 

 

Στήριξη

  Αλταζιμουθιακή

 

 

SAW-0829

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Meade τηλεσκόπιο LX65 ACF-SC 152/1524 UHTC GoTo

Η σειρά LX65 συνδυάζει προηγμένα χαρακτηριστικά με οπτικά στοιχεία παγκόσμιας κλάσης σε ένα εύκολο στη χρήση τηλεσκόπιο.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: