Όροι αποστολής κι επιστροφής

 

·         Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την πληρωμή ολόκληρου το ποσού μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.

·         Σε περίπτωση αποστολής του προϊόντος και πληρωμή μέσω αντικαταβολής το ποσό καταβάλλεται αυτούσιο στον διανομέα μαζί με τα έξοδα αποστολής

·         Η αποστολή των προϊόντων εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και μπορεί να διαρκέσει από 2 μέρες έως και 40 μέρες.

·         Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται εντός 7 ημερών σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελάττωμα το όποιο επιβάλει την επιστροφή και την αντικατάσταση.

·         Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία αναγράφει. Εφόσον λείπει κάτι από την συσκευασία η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να το συμπληρώσει δίχως να αντικαταστήσει ολόκληρο το προϊόν

·         Τα προϊόντα έρχονται συσκευασμένα κατευθείαν από το εργοστάσιο παραγωγής δίχως να μεσολαβεί κάποιος άλλος. Σε περίπτωση που η εξωτερική συσκευασία είναι ξανά σφραγισμένη μπορεί να συμβεί διότι στο τελωνείο ελέγχουν το εσωτερικό των κουτιών. Το προϊόν όμως είναι καινούργιο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί

·         Η συσκευασία είναι κατάλληλα διαμορφωμένη έτσι ώστε να μην σπάσει το προϊόν. Σε περίπτωση σπασίματος υπεύθυνη είναι η εταιρία αποστολής ή οποία κατόπιν επικοινωνίας με εμάς θα σας αποζημιώσει. Η εταιρία μας δεν έχει καμία ευθύνη για την διαδικασία αποστολής του προϊόντος.

·         Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων αναγράφονται αναλυτικά στην περιγραφή του προϊόντος και θα πρέπει να είστε σίγουροι για την επιλογή του κι ότι ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

·         Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής το επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

·         Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας τα χρήματα δεσμεύονται από την τράπεζα μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Τα χρήματα έρχονται σε εμάς μόλις η παραγγελία αποσταλεί από την εταιρία μας .