Η εταιρία

Λίγα λόγια για εμάς

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μας για την αστρονομία και την μετεωρολογία δημιούργησε το Sky and Weather. Το Sky and Weather είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται:  α) στην εισαγωγή και εμπορία μετεωρολογικών σταθμών και των ανταλλακτικών τους στον τομέα της μετεωρολογίας και β) στην εισαγωγή και εμπορία τηλεσκοπίων και των παρελκομένων τους στον τομέα της παρατηρησιακής αστρονομίας.

Το Sky and Weather ειδικεύεαι κυρίως στους μετεωρολογικούς σταθμούς Davis και τα ανταλλακτικά τους και με την πολύχρονη εμπειρία μας στους συγκεκριμένους σταθμούς μας κάνει να ξεχωρίζουμε δίνοντας στον πελάτη την απαραίτητη εμπιστοσύνη που χρειάζεται για την αγορά ενός τέτοιου σταθμού. Επίσης αναλαμβάνουμε την ετήσια συντήρηση, την εγκατάσταση, ακόμα και την επισκευή σταθμών Davis.

Στον τομέα της παρατηρησιακής αστρονομίας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δραστηριοποιείται στην εισαγωγή τηλεσκοπίων και των παρελκομένων τους στην Ελλάδα έτσι ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός αρχάριου αλλά και ενός εξειδικευμένου παρατηρητή. Ως γνωστόν η παρατηρησιακή αστρονομία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια σταθερά αυξανόμενη πορεία και για τον λόγο αυτό το Sky and Weather θα σας δώσει την δυνατότητα να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μάρκες τηλεσκοπίων ή των ανταλλακτικών τους που δεν ερχόντουσαν εύκολα ή είχαν σταματήσει να έρχονται στην Ελλάδα.

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την αγορά του μετεωρολογικού ή αστρονομικού εξοπλισμού σας. Θα έχετε άμεση εξυπηρέτηση και πλήρη ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας σας. Με αρκετά ελκυστικές τιμές, μπορείτε πλέον να αγοράσετε το αγαπημένο σας προϊόν κάνοντας απλά ένα κλικ και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς να το έχετε στην πόρτα σας. Έχοντας κοινή βάση την αγάπη και το ενδιαφέρον τόσο για την αστρονομία όσο και για την μετεωρολογία θα χτίσουμε σκαλί σκαλί την εμπιστοσύνη σας προς το Sky and Weather έτσι ώστε να είμαστε από τις πρώτες προτιμήσεις σας στην αγορά των αγαπημένων σας προϊόντων.