Bresser Τηλεσκόπιο N 254/1270 Dobson Messier (10'')

729,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0992 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Το Bresser Messier N 254/1270 προσφέρει ευελιξία και ποιότητα που ανταγωνίζεται πολύ πιο ακριβά τηλεσκόπια.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Το BRESSER Messier 10’’ Dobson είναι κάτι το ξεχωριστό. Παρά τη χαμηλή του τιμή, προσφέρει μια ποικιλία ποιοτικών λειτουργιών, τις οποίες πολλές φορές αναζητάτε στις πολύ πιο ακριβές εκδόσεις. Με άνοιγμα παραβολικού κατόπτρου 254mm από γυαλί χαμηλής ανάκλασης H-PZ33 η οπτική παρατήρηση δεν περιορίζεται μόνο σε αντικείμενα του ηλιακού μας συστήματος όπως το φεγγάρι και οι πλανήτες αλλά μπορείτε να παρατηρήσετε και αντικείμενα βαθέως ουρανού όπως σφαιρωτά σμήνη, νεφελώματα και γαλαξίες. Με αυτό το τηλεσκόπιο τα αντικείμενα αρχίζουν να δείχνουν δομές. Τα σφαιρωτά σμήνη δεν είναι μόνο ασαφείς αχνές κουκίδες αλλά διαχωρίζονται σε μάζες μεμονωμένων αστεριών όπως και τα νεφελώματα αποκαλύπτουν εσωτερικές δομές. Οι μεγάλοι τροχοί όπου στηρίζεται ο σωλήνας χειρίζονται άνετα τους μεγάλους, βαριούς προσοφθάλμιους φακούς χωρίς προβλήματα και όταν σκοπεύετε να φορτώσετε ακόμη περισσότερα αξεσουάρ τότε μπορείτε να μετακινήσετε το σωλήνα στους δακτυλίους και να επιτύχετε ισορροπία εντός δευτερολέπτων. Η εξαιρετική ακαμψία του εστιαστή καθιστά την εστίαση σταθερή και ιδανική ακόμη και για την αστροφωτογραφία. Ο οπτικός σωλήνας μπορεί εύκολα να μετακινηθεί μέσα στους δακτυλίους για να βρει τη βέλτιστη ισορροπία και θέση παρατήρησης. Αυτό είναι άλλο ένα πλεονέκτημα αυτού του εξαιρετικά ευπροσάρμοστου τηλεσκοπίου. Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε τον οπτικό σωλήνα από τη βάση του και να τον χρησιμοποιήσετε σε μια ισημερινή βάση για αστροφωτογράφηση μέσα σε λίγα λεπτά.

Το τηλεσκόπιο αυτό έρχεται με το νέο βελτιωμένο εστιαστή Hexafoc ο οποίος έχει ελεύθερο άνοιγμα 65mm! Ειδικά για φωτογραφική χρήση, μπορεί να τοποθετηθεί με ένα εστιαστή με λόγο 1:10. Αυτό επιτρέπει πιο ακριβή ρύθμιση εστίασης.

Νέο – μαζί με τα αξεσουάρ, περιλαμβάνεται τώρα και ένα υψηλής ποιότητας ηλιακό φίλτρο για ασφαλή παρατήρηση των ηλιακών κηλίδων, των εκλείψεων και των πλανητικών διελεύσεων. Ένα υπέροχο τηλεσκόπιο για νυχτερινή και ηλιακή παρατήρηση.

Αν χρειαστεί να μεταφέρετε ή να αποθηκεύσετε το τηλεσκόπιο η βάση του συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα λόγω της χρήσης μεταλλικών τυπικών συνδετήρων χωρίς εργαλεία. Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε την ογκώδη βάση σε κομμάτια χωρίς να πιάνουν χώρο. Αυτό το τηλεσκόπιο λοιπόν θέτει νέα πρότυπα χρηστικότητας, ευελιξίας και απόδοσης στην κατηγορία αυτή.

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

 Κατοπτρικό – Νευτώνειο

Διάμετρος (mm - '')

 254mm – 10’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

 5

Εστιακή απόσταση (mm)

 1270

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

 508x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

 13,8

 

 

 

GoTo control

 -

Βάρος σωλήνα (kg)

 13

 

 

 

Μήκος σωλήνα (mm)

 1200

Ερευνητής

 6x30

 

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

Φακός (1,25'') 25mm, αντάπτορας 1.25’’ – 2’’

Βάρος (kg)

 36

 

 

 

Στήριξη

  Dobsonian

 

SAW-0992

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Bresser Τηλεσκόπιο N 254/1270 Dobson Messier (10'')

Το Bresser Messier N 254/1270 προσφέρει ευελιξία και ποιότητα που ανταγωνίζεται πολύ πιο ακριβά τηλεσκόπια.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: