Bresser Τηλεσκόπιο Maksutov MC 90/1250 Messier OTA

259,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0998 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Οπτικός σωλήνας Bresser maksutov MC 90/1250 Messier.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Αυτό το τηλεσκόπιο είναι ένας ιδανικός σύντροφος σε ταξίδια και, εκτός από το ότι είναι ένα αστρονομικό τηλεσκόπιο, είναι κατάλληλο και για επίγεια παρατήρηση. Είναι επίσης κατάλληλο για τα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον νυχτερινό ουρανό. Αυτό το εξαιρετικά βολικό τηλεσκόπιο ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις χειραποσκευές και ο τύπος του είναι επίσης γνωστός για την πολύ υψηλή αντίθεση εικόνας που προσφέρει. Με άνοιγμα φακού 90 mm, αυτό το τηλεσκόπιο είναι ένας από τους μικρότερους εκπροσώπους της κατηγορίας του. Η φωτοσυλλεκτικότητά του είναι 165 φορές μεγαλύτερη από το γυμνό μάτι (με κόρη εξόδου 7 mm). Το ρητό "το καλύτερο τηλεσκόπιο είναι αυτό που χρησιμοποιείτε" ταιριάζει σε αυτή τη περίπτωση,  καθώς σχεδόν κανένα άλλο τηλεσκόπιο δεν είναι τόσο εύκολο να μεταφερθεί. Αστρονομικά, αυτό το τηλεσκόπιο έχει πολλά να προσφέρει: οι πλανήτες γίνονται όμορφα αντικείμενα παρατήρησης. Η παρακολούθηση των DSO, όπως το νεφέλωμα του Ωρίωνα, ή η σάρωση της γραμμής του γαλαξία το καλοκαίρι είναι επίσης πολύ διασκεδαστική.

Για το τηλεσκόπιο αυτό υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών τόσο για παρατήρηση όσο και για φωτογράφηση καθώς με το εστιακό μήκος των 1250mm επιτρέπει τη φωτογράφηση με λεπτομέρειες τόσο της σελήνης όσο και ενός συγκεκριμένου επίγειου σημείου. Η ευκρίνεια της εικόνας μπορεί να ρυθμιστεί με τη χρήση ενός κουμπιού εστίασης στο πλάι του τηλεσκοπίου που μετακινεί το πρωτεύον κάτοπτρο προς τα πίσω ή προς τα εμπρός. Αυτός ο μηχανισμός επιτρέπει ένα μεγάλο εύρος εστίασης που επιτρέπει τη χρήση μιας ευρείας γκάμας διαφορετικών αξεσουάρ.

Νέο – μαζί με τα αξεσουάρ, περιλαμβάνεται τώρα και ένα υψηλής ποιότητας ηλιακό φίλτρο για ασφαλή παρατήρηση των ηλιακών κηλίδων, των εκλείψεων και των πλανητικών διελεύσεων. Ένα υπέροχο τηλεσκόπιο για νυχτερινή και ηλιακή παρατήρηση.

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

Κατοπτρικό – Maksutov

Διάμετρος φακού (mm - '')

90mm

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

13,9

Εστιακή απόσταση (mm)

1250

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

180X

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

11,9

Κάτοπτρο

Σφαιρικό

Διάμετρος σωλήνα (mm)

-

Βάρος σωλήνα (kg)

1,4

Ερευνητής

Κόκκινης κουκίδας

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

Φακοί (1,25’’) 26mm, ηλιακό

φίλτρο

Στήριξη

-

 

 

 

 

 

SAW-0998

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Bresser Τηλεσκόπιο Maksutov MC 90/1250 Messier OTA

Οπτικός σωλήνας Bresser maksutov MC 90/1250 Messier.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: