Κιάλια Omegon 20x100 με Κερματοδέκτη

3.590,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1090 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Κιάλια Omegon 20x100 επαγγελματικής χρήσης με κερματοδέκτη, για εκπληκτική θέα. Ιδανικά για αξιοθέατα και μέρη με πανοραμική θέα.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας υπέροχες εικόνες και την ευκαιρία να θαυμάσουν αξιοθέατα και μέρη με πανοραμική θέα με τα κιάλια Omegon 20x100.

Μεγέθυνση 20x

Ο παρατηρητής θα εκπλαγεί με τις εικόνες που προσφέρει αυτό το όργανο. Ένας μακρινός στόχος, άγρια ζώα ή ένα πλοίο μακριά μέσα στη θάλασσα με μεγέθυνση 20X σημαίνει ότι θα μπορεί να δει τα πάντα από κοντά. Ένα αντικείμενο 5 χιλιόμετρα μακριά θα φαίνεται σε απόσταση μόλις 250 μέτρων, επιτρέποντας να απολαύσει μια συναρπαστική θέα ακόμα πιο κοντά.

Άνοιγμα φακού 100mm

Με άνοιγμα αντικειμενικού φακού 100mm τα κιάλια αυτά επιτυγχάνουν φωτεινές εικόνες είτε έχει συννεφιά ή ακόμα και στο σούρουπο που οι συνθήκες φωτισμού είναι πολύ χαμηλές. Το άνοιγμα του φακού συλλέγει 204 φορές περισσότερο φως από το γυμνό μάτι με αποτέλεσμα ο παρατηρητής να μπορεί να βλέπει για αρκετή ώρα μετά την δύση του ήλιου.

Λειτουργία με κέρμα

Τα κιάλια Omegon 20x100 λειτουργούν με κέρματα. Ο χρήστης εισάγει ένα κέρμα στο μηχάνημα και του επιτρέπεται να κοιτάξει μέσα από το όργανο για δύο λεπτά. Οι ρυθμίσεις μπορούν να αλλάξουν είτε ως προς τα κέρματα (0,50 €, 1 €, 2 €) είτε ως προς τον επιτρεπόμενο χρόνο παρατήρησης ανά κέρμα. Μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί με έναν εσωτερικό διακόπτη προσφέροντας μόνιμη παρατήρηση ανεμπόδιστα. Η τροφοδοσία γίνεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Πανοραμική θέα 300 μοιρών

Όταν το όργανο είναι τοποθετημένο σε πανοραμική τοποθεσία, προσφέρει υπέροχη θέα 300° σε όλο το αζιμούθιο. Μπορεί επίσης να κοιτάξει προς τα πάνω με γωνία έως 65° και προς τα κάτω με γωνία έως 45° προσφέροντας όλα όσα είναι σημαντικά για την επίγεια παρατήρηση. Με την γωνία των 65° μπορεί να γίνει εφικτό και μέρος ουράνιας παρατήρησης μόλις νυχτώσει έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε και μέρος της ομορφιάς του διαστήματος, του φεγγαριού ή των πλανητών.

Άνετο στην χρήση ακόμα και για όσους φορούν γυαλιά

Τα κιάλια έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για να έχουν Eye relief 21.5mm που σημαίνει πως και όσοι φορούν γυαλιά μπορούν άνετα να απολαύσουν ολόκληρο το οπτικό πεδίο των 3,5°.

Κατασκευή

Το όργανο αποτελείται από τα κιάλια, τον μηχανισμό νομισμάτων και μια στήλη βαρέως τύπου και όλα είναι σχεδιασμένα για εύκολη συναρμολόγηση. Έχουν ύψος θέασης 1465 mm όταν στοχεύουν στον ορίζοντα, ιδανικό ύψος για ενήλικες και παιδιά.

 

Χαρακτηριστικά:

Μεγέθυνση 20Χ και άνοιγμα φακού 100mm - για φωτεινές και υψηλής αντίθεσης εικόνες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Στιβαρή κατασκευή από αλουμίνιο

Λειτουργία υποδοχής νομισμάτων με δυνατότητα αλλαγής νομισμάτων και χρόνο παρατήρησης

Οπτικά πλήρως πολυεπιστρωμένα, με χρωματική διόρθωση για καθαρότερες και ευκρινείς εικόνες

Πανοραμική προβολή - το όργανο περιστρέφεται κατά 300° και καθ’ ύψος από -45° έως +65°

 

SAW-1090

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Κιάλια Omegon 20x100 με Κερματοδέκτη

Κιάλια Omegon 20x100 επαγγελματικής χρήσης με κερματοδέκτη, για εκπληκτική θέα. Ιδανικά για αξιοθέατα και μέρη με πανοραμική θέα.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: