Omegon Διοφθάλμιο Head Binoviewer 1.25’’

219,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1109 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Για χαλαρές, σχεδόν τρισδιάστατες παρατηρήσεις. Ιδανικό για πλανητική και σεληνιακή παρατήρηση.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Ένα διοφθάλμιο μετατρέπει το τηλεσκόπιό σας σε κιάλια, και έτσι, αντί για τον συνηθισμένο τρόπο παρατήρησης χρησιμοποιώντας μόνο το ένα μάτι, μπορείτε να παρατηρήσετε με έναν εντελώς διαφορετικό και χαλαρό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν θα κουραστείτε τόσο γρήγορα, αλλά επίσης ότι θα παρατηρείτε την σεληνιακή επιφάνεια σχεδόν σαν τρισδιάστατη εικόνα και οι πλανητικές παρατηρήσεις σας θα γίνουν πιο εντυπωσιακές και με περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, οι εικόνες θα φαίνονται πιο φωτεινές και μεγαλύτερες σε φυσιολογικές αναλογίες. Ακόμα και έμπειροι παρατηρητές θα ανακαλύψουν νέες λεπτομέρειες στη Σελήνη!

Ο προσανατολισμός της εικόνας δεν αλλάζει από το διοφθάλμιο. Έτσι, εάν για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε ένα πρίσμα Amici για να έχετε ορθή και μη ανεστραμμένη σεληνιακή ή πλανητική εικόνα, τότε αυτός ο προσανατολισμός θα παραμείνει ο ίδιος.

Θα χρειαστείτε δύο πανομοιότυπα προσοφθάλμια του ίδιου εστιακού μήκους για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε σωστά το διοφθάλμιο. Κάθε προσοφθάλμιος φακός μπορεί επίσης να εστιάζει ξεχωριστά επάνω στο διοφθάλμιο.

Ένας παρατηρητής έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να παρατηρήσει και με τα δύο μάτια. Ωστόσο, αυτά τα όργανα έχουν σχεδιαστεί κυρίως για την παρατήρηση φωτεινότερων αντικειμένων όπως οι πλανήτες, η Σελήνη και τα φωτεινά αντικείμενα βαθέως ουρανού. Τα πολύ αμυδρά αντικείμενα θα πρέπει να συνεχίσουν να παρατηρούνται χρησιμοποιώντας ένα μόνο μάτι. Αλλά τα φωτεινά αντικείμενα φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά μέσα από τα δυοφθάλμια.

 

SAW-1109

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Omegon Διοφθάλμιο Head Binoviewer 1.25’’

Για χαλαρές, σχεδόν τρισδιάστατες παρατηρήσεις. Ιδανικό για πλανητική και σεληνιακή παρατήρηση.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: