Στήριξη Omegon Mini Track LX4 Quattro NS (με Σφαιρική Κεφαλή)

269,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1120 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Κορυφαία ποιότητα φωτογραφίας από τις νέες βάσεις Omegon mini track LX4 Quattro.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Η στήριξη Omegon Mini-Track LX4 είναι ένα όργανο που εγγυάται επιτυχημένες φωτογραφίες αστρονομίας αλλά και τις ομορφιές της φύσης όταν χρησιμοποιείται με ευρυγώνιους φακούς και  μικρούς τηλεφακούς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε συναρπαστικές φωτογραφίες του έναστρου ουρανού - ακόμα κι αν δεν είχατε καμία σχέση με την αστροφωτογραφία στο παρελθόν. Είναι μία στήριξη που λειτουργεί 100% μηχανικά, πλήρως επανασχεδιασμένη, χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και μπορεί να σηκώσει κάμερες και φακούς βάρος έως 4 kg.

Καλύτερες φωτογραφίες αστρονομίας

Μην φέρετε μόνο φωτογραφίες των διακοπών στο σπίτι σας αλλά φέρτε μαζί σας και εκπληκτικές φωτογραφίες της φύσης και αστρονομίας και είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τρίποδο, τη βάση MiniTrack, μια σφαιρική κεφαλή και την κάμερά σας. Κατασκευασμένη με τα βασικά, εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά της παράγοντας καλές φωτογραφίες αστρονομίας που μπορεί να τραβήξει ο καθένας.

60 λεπτά μηχανικής παρακολούθησης

Η MiniTrack λειτουργεί με κουρδιστό μηχανισμό χωρίς καμία ηλεκτρονική λειτουργία και η παρακολούθηση γίνεται με ακρίβεια. Τραβήξτε απλά το καλώδιο, σαν ένα αναλογικό ρολόι και αμέσως θα ξεκινήσει η παρακολούθηση η οποία διαρκεί 60 λεπτά. Δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ ακόμη και σε συνθήκες παγωνιάς. Η στήριξη αυτή μπορεί ακόμη να δεχτεί και τηλεφακό. Δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει τις καρδιές των ερασιτεχνών αστρονόμων.

Το μικρότερο αντίβαρο στον κόσμο

Η MiniTrack Quattro διαθέτει ένα εντελώς νέο σύστημα ελατηρίων το οποίο λειτουργεί και σαν αντίβαρο. Καθώς η φωτογραφική σας αρχίζει να παρακολουθεί, το σύστημα ελατηρίων υποστηρίζει το βάρος και δρα απευθείας στον άξονα με αποτέλεσμα να παρακολουθεί τον στόχο με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια.

Συμβουλή: Μπορείτε να επιτύχετε ιδανική ταχύτητα παρακολούθησης όταν η κίνηση ‘χτυπάει’ 130-135 φορές το λεπτό. Ανάλογα με το βάρος της φωτογραφικής, πρέπει να τεντώσετε και το ελατήριο σε διαφορετικούς βαθμούς. Σας συνιστούμε να προσδιορίσετε τα χτυπήματα ‘τικ’ ανά λεπτό με την εφαρμογή ‘’TapTempo BPM’’ για smartphone. Αυτές οι εφαρμογές προέρχονται στην πραγματικότητα από μουσική και μετρούν αυτόματα τον ρυθμό ενός μουσικού κομματιού. Θα σας βοηθήσει όμως να μετρήσετε την ταχύτητα της MiniTrack!

Ρουλεμάν κυλίνδρων: ακολουθώντας με ακρίβεια τα αστέρια

Το ενσωματωμένο κυλινδρικό ρουλεμάν είναι για την νέα MiniTrack ό,τι το υδραυλικό τιμόνι για ένα αυτοκίνητο. Λειτουργεί ομαλά και απαλά και αυτό είναι απαραίτητο για παρακολούθηση με μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμη και με μεγαλύτερο βάρος.

Περίβλημα από CNC

Το νέο περίβλημα της MiniTrack LX4 είναι πιο ελκυστικό στο μάτι και ακόμα πιο ανθεκτικό. Το επεξεργασμένο αλουμίνιο από το οποίο έχει συναρμολογηθεί είναι σημαντικά πιο ανθεκτικό. Μην ανησυχείτε λοιπόν εάν η στήριξή σας πρέπει να υπομείνει δυσμενείς συνθήκες. Η ποιότητα των υλικών την κρατά ψηλά ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια.

Μεγαλύτερη αντοχή φορτίου έως 4 kg – ίδια φορητότητα

Η στήριξη αυτή μπορεί να υποστηρίξει εξέδρες φωτογραφικών μηχανών μέχρι 4 κιλά, αλλά παραμένει σχεδόν τόσο μικρή, ελαφριά και φορητή όσο πριν. Η μόνη διαφορά είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάμερες με μεγαλύτερους ή μακρύτερους αντικειμενικούς φακούς χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα της βάσης.

Βρείτε αμέσως τον ουράνιο πόλο

Είναι εύκολο να βρείτε τον Πολικό Αστέρα με την ενσωματωμένη πολική διόπτρα. Ευθυγραμμίστε την βάση στον ουράνιο πόλο και βγάλτε συναρπαστικές φωτογραφίες του έναστρου ουρανού.

Ταιριάζει σε κάθε τρίποδο

Η MiniTrack διαθέτει δύο υποδοχείς, έναν για το τρίποδο και έναν άλλον για την κάμερα ή την σφαιρική κεφαλή. Απλώς συνδέστε τη βάση στο τρίποδό σας ως συνήθως χρησιμοποιώντας τη βίδα 1/4" και ευθυγραμμίστε τη όπως επιθυμείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μια σφαιρική κεφαλή με σπείρωμα 1/4" ή 3/8".

Ράβδος τύπου Vixen GP

Με την ενσωματωμένη ράβδο τοποθέτησης τύπου GP Vixen τα έχετε όλα σε ένα. Τοποθετείτε την στήριξη σε όποια βάση θέλετε χωρίς να ψάχνεστε για κλειδιά και να αναλώνετε χρόνο στο στήσιμο του εξοπλισμού.

 

Χαρακτηριστικά:

 

  • Μπορείτε να φωτογραφίζετε τον νυχτερινό ουρανό εύκολα και επιτυχημένα
  • Ποτέ δεν χρειάζεται φόρτιση. Είναι κουρδιστή και επομένως είναι ανεξάρτητη από μπαταρίες και πρίζες ρεύματος
  • Με το τράβηγμα ενός καλωδίου κουρδίζεται και αρχίζει αμέσως να λειτουργεί
  • Ιδανική για πανοραμικές λήψεις του έναστρου ουρανού και για χρήση τηλεφακών
  • Μικρή σε διαστάσεις και βάρος, ταιριάζει σε κάθε σακίδιο
  • Ακόμα πιο δυνατή. Μπορεί να σηκώσει εξοπλισμό έως 4 kg
  • Κυλινδρικά ρουλεμάν που εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία για καλύτερη παρακολούθηση
  • Νέο σύστημα ελατηρίων το οποίο λειτουργεί και σαν αντίβαρο με αποτέλεσμα εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια ακόμα και με μεγάλο φορτίο
  • Περίβλημα από επεξεργασμένο αλουμίνιο CNC. Tο περίβλημα είναι πλέον ακόμα καλύτερο, πιο όμορφο και πάνω απ' όλα πιο σταθερό
  • Οπτικός πολικός ανιχνευτής για ακριβή ρύθμιση του ουράνιου πόλου με αποτέλεσμα άψογα ακριβείς φωτογραφίες αστεριών
  • Εύκολη μετατροπή για αστροφωτογράφηση στο νότιο ημισφαίριο
  • Ενσωματωμένη ράγα τύπου Vixen GP για εύκολη συναρμολόγηση

 

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Στήριξη Mini Track LX Quattro
  • Πολική διόπτρα
  • Βάση πολικής διόπτρας
  • Οδηγίες για παρατήρηση στο νότιο ημισφαίριο
  • Σφαιρική κεφαλή

SAW-1120

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Στήριξη Omegon Mini Track LX4 Quattro NS (με Σφαιρική Κεφαλή)

Κορυφαία ποιότητα φωτογραφίας από τις νέες βάσεις Omegon mini track LX4 Quattro.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: