Τρίποδο Omegon Pro Από Ανθρακόνημα

199,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1123 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Τρίποδο Omegon Pro από ανθρακόνημα χωρίς σφαιρική κεφαλή.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Κομψή σχεδίαση και υψηλή ακαμψία: Το τρίποδο Omegon Pro υπερέχει με την εξαιρετική κατασκευή του καθώς τα πόδια του έχουν διάμετρο 28 mm με αποτέλεσμα να μπορεί να μεταφέρει μεγάλο φορτίο, αλλά να είναι πολύ εύκολο και στη μεταφορά. Τοποθετήστε τα κιάλια σας, την φωτογραφική μηχανή ή ακόμα και ένα μικρό τηλεσκόπιο και τραβήξτε φωτογραφίες χωρίς κούνημα ή παρατηρήστε τα τοπία στη φύση.

Ανθρακονήματα – από τα ελαφρύτερα υλικά

Το τρίποδο Omegon είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα - ένα από τα ελαφρύτερα υλικά που χρησιμοποιούνται στα τρίποδα και σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Με μόλις 1,3 κιλά, επωφεληθείτε από το εξαιρετικά μικρό βάρος του το οποίο είναι σχεδόν αμελητέο σε σύγκριση με τα συνηθισμένα τρίποδα.

Συμπαγή κατασκευή – εύκολη μεταφορά

Η υφή του ανθρακονήματος δίνει στο τρίποδο εμφάνιση υψηλής τεχνολογίας. Τα τμήματα ανοδιωμένου αλουμινίου Bordeaux το κάνουν να φαίνεται απίστευτα κομψό. Με μήκος μόλις 42 cm, αυτό το τρίποδο μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν οπουδήποτε. Τοποθετημένο μέσα στην περιλαμβανόμενη θήκη μεταφοράς, πιάνει ελάχιστο χώρο. Με ελάχιστες κινήσεις βγαίνει από την τσάντα και ρυθμίζεται σε λιγότερο από ένα λεπτό. Επίσης υπάρχουν τρεις χοντρές λαβές από αφρώδες υλικό στα σημεία των ποδιών που χρησιμοποιούνται κανονικά για να μεταφερθεί το τρίποδο. Αυτό σας διευκολύνει στο κράτημα ακόμα και αν κάνει πολύ κρύο.

Από τρίποδο σε μονόποδο

Είναι δυνατόν το τρίποδο αυτό να γίνει ακόμα πιο συμπαγές και ελαφρύ; Ναι, με λίγες μόνο κινήσεις, μπορείτε να μετατρέψετε το τρίποδό σας σε μονόποδο. Απλώς ξεβιδώστε ένα από τα πόδια και στερεώστε το στην κεντρική υποδοχή. Το μονόποδο γίνεται πλέον πιο βολικό ειδικά εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε με τη φωτογραφική σας μηχανή ή τα κιάλια σας.

Εύκολη ρύθμιση ποδιών

Το τρίποδο είναι κατασκευασμένο να ρυθμίζεται εύκολα τόσο σε επίπεδο έδαφος όσο και στο επικλινές και ανώμαλο έδαφος ενός βουνού.

Χαρακτηριστικά:

  • Εύκολη μεταφορά. Τοποθέτηση σε περιλαμβανόμενη θήκη μεταφοράς
  • Βάρος μόνο 1,3 kg
  • Εύκολη μετατροπή από τρίποδο σε μονόποδο
  • Εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός
  • Χωρίς σφαιρική κεφαλή
  • Πάχος ποδιών 28 mm
  • Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος 10 kg
  • Μέγιστο ύψος 149 cm

 

SAW-1123

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Τρίποδο Omegon Pro Από Ανθρακόνημα

Τρίποδο Omegon Pro από ανθρακόνημα χωρίς σφαιρική κεφαλή.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: