Βάση Omegon Pro Kolossus Για Μεγάλα Κιάλια (Χωρίς Τρίποδο)

759,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1138 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Βάση Omegon Pro Kolossus για μεγάλα κιάλια.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Τα μεγάλα κιάλια με άνοιγμα φακών 80mm ή 100mm, σχεδόν θυμίζουν διπλό διοπτρικό. Τόσο βαριά κιάλια όμως είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν χωρίς κάποια στήριξη. Με την νέα πρακτική στήριξη Omegon Pro Kolossus μπορείτε να μετακινήσετε βαριά οπτικά όργανα με μεγάλη ευκολία και να κάνουν την παρατήρησή σας μία αξέχαστη εμπειρία.

Μπορείτε να τοποθετήσετε κιάλια οποιουδήποτε τύπου (ευθείας παρατήρησης, 45° ή 90°) και να αρχίσετε την παρατήρηση προς όποια κατεύθυνση θέλετε χωρίς να χρειάζεται να σφίγγετε άξονες ή να γονατίζετε στο έδαφος σε άβολες θέσεις. Σε όρθια ή καθιστή θέση μπορείτε να παρατηρήσετε απλά, φυσικά και άνετα. Τα κανονικά τρίποδα είναι μικρά, πολύ αδύναμα και συχνά χρειάζεται να παρατηρείτε σε άβολες θέσεις καταπονώντας έτσι τον αυχένα σας και όχι μόνο. Με το Omegon Pro Kolossus, όχι μόνο κάνετε άνετη την παρατήρησή σας αλλά θα έχετε την  όρεξη και τον χρόνο να βλέπετε περισσότερα αντικείμενα.

Χάρη στον τεράστιο περιστρεφόμενο μηχανισμό έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να κατεβάσετε τα κιάλια από το ύψος παρατήρησης ενός ενήλικα, στο ύψος παρατήρησης ενός παιδιού και έτσι να γίνει μία αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Ο στιβαρός περιστρεφόμενος βραχίονας επιτρέπει την περιστροφή 360 μοιρών, ώστε να μπορείτε να φτάσετε σχεδόν σε κάθε σημείο του ουρανού. Όταν συσκευαστεί η βάση χωράει σε μια πρακτική τσάντα μεταφοράς ώστε να την μεταφέρετε εύκολα στο σημείο που θέλετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα αγαπημένα σας κιάλια, ένα στιβαρό τρίποδο και η νέα σας αίσθηση παρατήρησης μπορεί να ξεκινήσει.

 

SAW-1138

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Βάση Omegon Pro Kolossus Για Μεγάλα Κιάλια (Χωρίς Τρίποδο)

Βάση Omegon Pro Kolossus για μεγάλα κιάλια.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: