Vaonis Τηλεσκόπιο AP50/200 VESPERA

1.540,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1286 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Μοιραστείτε το σύμπαν με έναν ξεχωριστό τρόπο με τα νέα έξυπνα τηλεσκόπια Vaonis.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Το τηλεσκόπιο Vaonis Vespera προσφέρει έναν νέο τρόπο παρατήρησης με τον τέλειο συνδυασμό τηλεσκοπίου και κάμερας. Έξυπνα και πλήρως αυτοματοποιημένα, τα θαύματα του Σύμπαντος είναι πλέον εύκολα προσβάσιμα σε όλους. Εξερευνήστε και παρατηρήστε τον νυχτερινό ουρανό, τραβήξτε τις δικές σας φωτογραφίες από ουράνια αντικείμενα, μάθετε για το Σύμπαν και μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας.

Το τηλεσκόπιο Vaonis Vespera σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε το Σύμπαν με το πάτημα ενός κουμπιού καθώς έχει ενσωματωμένη τεχνολογία που μπορείτε να παρατηρείτε και να φωτογραφίζετε ταυτόχρονα αντικείμενα βαθέως ουρανού χωρίς κόπο. Πλέον μπορείτε να απαθανατίσετε γαλαξίες, νεφελώματα, αστρικά σμήνη και πολλά άλλα αντικείμενα. Επίσης η συνοδευτική εφαρμογή προσφέρει εκπαιδευτικό περιεχόμενο κάνοντας την εμπειρία της παρατήρησης πιο διαδραστική και συναρπαστική. Η παρακολούθηση των αστεριών μέσω της εφαρμογής για κινητά, σας επιτρέπει να πετάξετε στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος όλοι μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Συνδέστε έως και 5 κινητές συσκευές με τη λειτουργία πολλών χρηστών και στη συνέχεια, μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας σε Ultra-HD στα κοινωνικά δίκτυα. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος σας με όλους.

Κάντε ορατό ό,τι είναι αόρατο στα μάτια μας με την τεχνολογία image live stacking της Vespera. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, απλώς ρυθμίστε το τρίποδο χρησιμοποιώντας τα ρυθμιζόμενα πόδια και πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης. Αφήστε το Vespera να ενεργοποιηθεί και να ρυθμιστεί μέσω της τεχνολογίας GPS και Star Field Recognition των smart phone ή συσκευών σας. Στην συνέχεια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, επιλέξτε το αντικείμενο που θέλετε να παρατηρήσετε και το Vespera θα το δείξει και θα το παρακολουθήσει.

Αυτόματη εκκίνηση: Το Vespera χρησιμοποιεί το GPS του κινητού σας, την αναγνώριση μοτίβων αστεριών και την αστρομετρία για να καλιμπραριστεί. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας και ρυθμίστε την αυτόματα σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Αυτόματη ευθυγράμμιση: Το τηλεσκόπιο χρησιμοποιεί τεχνολογία Go-To. Επιλέξτε έναν στόχο στην εφαρμογή ή εισαγάγετε τυχόν ουράνιες συντεταγμένες, το τηλεσκόπιο θα μετακινηθεί και θα δείξει τον στόχο.

Αυτόματη παρακολούθηση: Οδηγούμενο από ένα μοτέρ και ελεγχόμενο από έναν ενσωματωμένο υπολογιστή, το Vespera κλειδώνει και παρακολουθεί αυτόματα τον στόχο σας, αντισταθμίζοντας την περιστροφή της Γης.

Αυτόματη εστίαση: Τα τηλεσκόπια Vaonis είναι τα μόνα τηλεσκόπια στην αγορά που ενσωματώνουν αυτόματη εστίαση. Δεν χρειάζεται πλέον χειροκίνητη παρέμβαση για τη διασφάλιση της ευκρίνειας των φωτογραφιών σας.

Quadruplet αποχρωματικό διοπτρικό: Η Vaonis έχει σχεδιάσει έναν μοναδικό τετραπλό φακό 50mm, που σχηματίζεται από 2 γκρουπ των 2 φακών από γυαλί λανθανίου. Τα οπτικά Vespera προσφέρουν ένα από τα πιο ακριβή και ισχυρά οπτικά σχέδια στην αγορά με ελάχιστη παραμόρφωση, χρωματική εκτροπή ή αστιγματισμό.

Αισθητήρας Sony υψηλής ευαισθησίας: Το Vespera χρησιμοποιεί έναν από τους τελευταίους αισθητήρες Sony που σχεδιάστηκαν για εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Ο αισθητήρας CMOS με οπίσθιο φωτισμό προσφέρει 1/2,8 format και μέγεθος pixel 2,9um. Η Vaonis ανέπτυξε επίσης το δικό της ηλεκτρονικό σχεδιασμό για να διασφαλίσει ότι η διαχείριση θερμότητας παραμένει βέλτιστη. Ένας θερμός αισθητήρας σημαίνει πολλά ελαττώματα, επομένως η πλακέτα αισθητήρα έχει σχεδιαστεί για να διαχέει τη μέγιστη ποσότητα θερμότητας.

Εφαρμογή Singularity: Ο οδηγός σας για να φτάσετε στα αστέρια. Το Singularity είναι το ‘δωμάτιο’ ελέγχου σας, το μέρος όπου αποφασίζετε τα πάντα. Πολύ διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε αστρικό αντικείμενο του καταλόγου μας. Θα λάβετε εξατομικευμένες συστάσεις για το τι πρέπει να παρατηρήσετε σύμφωνα με τη γεωγραφική θέση σας και το αστρονομικό ημερολόγιο, καθώς και σημειώσεις για τα μυστικά του Σύμπαντος.

CovalENS: Το CovalENS είναι ένα χαρακτηριστικό του Vespera που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ψηφιδωτές εικόνες του νυχτερινού ουρανού. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να τραβήξετε πολλές εικόνες γειτονικών περιοχών του ουρανού και στη συνέχεια να τις συρράψετε μεταξύ τους για να δημιουργήσετε μια μεγαλύτερη εικόνα. Το CovalENS χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να ευθυγραμμίσει τις εικόνες και να αφαιρέσει τυχόν παραμορφώσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά δυνατή τη λήψη εκπληκτικών εικόνων του σύμπαντος που θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί διαφορετικά.

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Διοπτρικό – Smart

Διάμετρος (mm - '')

  50mm

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  4

Εστιακή απόσταση (mm)

  200

 

 

 

Resolving capacity

  2,3

Διάρκεια μπαταρίας (h)

  6-8

 

 

 

GoTo control

  Ναι

GoTo (Βάση δεδομένων - αντικείμενα)

  200+

 

 

 

WiFi

  Ναι

Ερευνητής

  -

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

-

Βάρος (kg)

  5

 

 

 

Στήριξη

  Αλταζιμουθιακή

 

 

SAW-1286

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Vaonis Τηλεσκόπιο AP50/200 VESPERA

Μοιραστείτε το σύμπαν με έναν ξεχωριστό τρόπο με τα νέα έξυπνα τηλεσκόπια Vaonis.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: