WeatherLink Live (6100)

439,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0116 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Νέο WeatherLink Live. Αποκτήστε πρόσβαση, αποθηκεύστε και αναλύστε τα δεδομένα σας μέσω WiFi.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Μεταδώστε και δείτε ζωντανά τα δεδομένα καιρού μέσω Wi-Fi στο WeatherLink Cloud από ένα συνδυασμό έως και 8 πομπούς. Η απόσταση μετάδοσης φτάνει τα 300 μ.

·        Δεν απαιτείται χρήση υπολογιστή. Μπορείτε ασύρματα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας ή να τα επεξεργάζεστε από το κινητό σας, το τάμπλετ σας ή τον φορητό υπολογιστή σας.

·        Μπορείτε να τοποθετήσετε την κονσόλα σας όπου επιθυμείτε αρκεί να είναι μέσα στην εμβέλεια του πομπού μιας και το WeatherLink Live δεν απαιτεί ενσύρματη σύνδεση με την κονσόλα.

 

Πρόσβαση online:

Παρακολουθήστε τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα στο WeatherLink.com και στο WeatherLink Mobile App ΔΩΡΕΑΝ! Η προσωπική σας σελίδα σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα τρέχοντα δεδομένα - θερμοκρασία, υγρασία, βαρόμετρο, ταχύτητα ανέμου, βροχόπτωση, κατεύθυνση ανέμου, ηλιακή ακτινοβολία, τοπική πρόγνωση ακόμα και ανατολή / δύση Ηλίου και φάση Σελήνης .

 

WeatherLink.com 2.0 – Νέα εμφάνιση, περισσότερες δυνατότητες.

Δημιουργήστε και προσαρμόστε τον πίνακα ελέγχου των ενημερωτικών δελτίων σας για να λάβετε τα τρέχοντα δεδομένα από όλους τους εγκατεστημένους αισθητήρες σας. Μπορείτε να μετακινήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων για να δείτε τα δεδομένα ακριβώς όπως σας αρέσει.

Διαγράμματα:

Εμφανίστε σε όποια μορφή διαγράμματος θέλετε  το κάθε δεδομένο και αναλύστε το σε ώρες, ημέρες, έτος.

Δεδομένα:

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα πρωτογενή δεδομένα αισθητήρων με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να τα ταξινομήσετε ανά ημερομηνία / ώρα ή ανά τύπο δεδομένων και να εξάγετε οποιοδήποτε σύνολο δεδομένων απευθείας σε ένα αρχείο Excel.

Χάρτης σταθμών:

Χρησιμοποιήστε το WeatherLink Map για να δείτε και το δίκτυο σταθμών στον παγκόσμιο χάρτη WeatherLink. Κάντε κλικ σε έναν σταθμό για να δείτε μια σύνοψη από τα τρέχοντα δεδομένα και κάντε κλικ στο δελτίο για να δείτε τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου του αντίστοιχου σταθμού.

Άμεση ενημέρωση:

Χρησιμοποιήστε το Davis Mobilize App για iOS ή Android για να προσαρμόσετε  την προβολή του καιρού στο κινητό σας. Είναι αρκετά σημαντικό να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή τις καιρικές συνθήκες ειδικά εάν ασχολείστε με καλλιέργειες έτσι  ώστε να αποφύγετε τυχών ζημιές.

SAW-0116

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

WeatherLink Live (6100)

Νέο WeatherLink Live. Αποκτήστε πρόσβαση, αποθηκεύστε και αναλύστε τα δεδομένα σας μέσω WiFi.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: