GSO Τηλεσκόπιο Dobson N 152/1200

469,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0808 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Το ιδανικό τηλεσκόπιο για αρχάριους με υψηλή οπτική απόδοση σε χαμηλή τιμή.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Τα τηλεσκόπια Dobsonian GSO έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής - η οπτική απόδοση αυτού του κατοπτρικού τηλεσκοπίου είναι εξαιρετική, χάρη στον πρωτεύων καθρέφτη υψηλής ποιότητας και τις βελτιωμένες επιστρώσεις. Διαθέτουν ανθεκτικά μηχανικά μέρη και ευκολία στη χρήση. Τα τηλεσκόπια GSO Dobsonian σας παρέχουν τη μέγιστη αστρονομική απόδοση για την κατηγορία των τιμών τους.

Αντίθεση και ευκρίνεια της εικόνας - τα τηλεσκόπια αυτά προτείνονται σε κάθε ερασιτέχνη αστρονόμο. Λόγω των καλύτερων αντι-ανακλαστικών ιδιοτήτων, τα νεφελώματα και οι γαλαξίες εμφανίζονται ακόμη πιο φωτεινά από ό, τι σε παρόμοια τηλεσκόπια του ίδιου ανοίγματος. Οι λεπτομέρειες που παρατηρούνται στη Σελήνη και τους πλανήτες είναι περισσότερες, ο δευτερεύων καθρέφτης έχει βελτιστοποιηθεί για να έχει την ελάχιστη παρεμπόδιση και τα λεπτά πτερύγια της αράχνης βοηθάνε στην βελτιωμένη αντίθεση και ευκρίνεια.

Εύκολη συναρμολόγηση - Το GSO Dobsonians είναι απλά στην χρήση και σχεδιασμένα με ανθεκτικά υλικά, οπότε ακόμη και οι αρχάριοι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Το όργανο είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά. Τοποθετήστε τη βάση, μετά τοποθετήστε τον σωλήνα με τους τροχούς - ρουλεμάν υψομέτρου στις υποδοχές και σφίξτε τα ελατήρια. Το τηλεσκόπιο είναι στη συνέχεια έτοιμο για παρατήρηση.

Πρόσθετες επιλογές - Το τηλεσκόπιο GSO προσφέρει ένα ιδανικό ξεκίνημα στην αστρονομία καθώς έχετε ένα τηλεσκόπιο υψηλής ποιότητας. Εάν αργότερα σας ενδιαφέρει για παράδειγμα η αστροφωτογραφία, μπορείτε να αγοράσετε αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το τηλεσκόπιο σε μια ισημερινή βάση. Επίσης, διατίθενται φίλτρα, πρόσθετοι προσοφθάλμιοι φακοί, διορθωτές ή ακόμη και bino-viewers για αυτό το τηλεσκόπιο.

Η ποιότητα του κύριου κατόπτρου - ο κύριος καθρέφτης είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την παραγωγή της εικόνας, γι’ αυτό χρησιμοποιούμε επιλεγμένους καθρέφτες GSO υψηλής ποιότητας. Η απόδοση κάθε καθρέφτη είναι σημαντικά καλύτερη από την περιορισμένη διάθλαση εξασφαλίζοντας ότι θα απολαύσετε την κάθε παρατήρησή σας.

Εστιαστής Crayford - ένας ανθεκτικός Crayford εστιαστής έχει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα απλό οδοντωτό εστιαστή:

  • ομαλή και με μεγάλη ευαισθησία ρύθμιση για ακριβή εστίαση ακόμη και σε υψηλή μεγέθυνση.
  • απαλή σύσφιξη των προσοφθάλμιων φακών και των προσαρμογέων μέσω ενός δακτυλίου σύσφιξης και όχι με βίδα απευθείας στο προσοφθάλμιο φακό που έχει σαν αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός του οπτικού άξονα.
  • η χρήση ρουλεμάν σημαίνει ότι η εικόνα δεν χαλάει κατά την εστίαση το οποίο είναι πρόβλημα με πολλούς φθηνούς εστιαστές.

Εύρεση και παρακολούθηση αστρονομικών αντικειμένων - Η στόχευση και η παρακολούθηση των νεφελωμάτων, των γαλαξιών και των πλανητών πραγματοποιούνται με το χέρι σε αυτό το τηλεσκόπιο και για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η ομαλή και ακριβής κίνηση. Ένα ελατήριο για την ανύψωση εξασφαλίζει ελεγχόμενη πίεση κατά την περιστροφή. Έτσι το τηλεσκόπιο δεν θα χάσει το αντικείμενο εάν για παράδειγμα αλλάξει το προσοφθάλμιο. Ο οριζόντιος άξονας είναι επίσης εξοπλισμένος με ρουλεμάν, εξασφαλίζοντας ομαλή κίνηση.

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Κατοπτρικό – Νευτώνειο

Διάμετρος (mm - '')

  152mm – 6’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  7,9

Εστιακή απόσταση (mm)

  1200

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

  300x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

  12,7

 

 

 

GoTo control

  -

Κύριο κάτοπτρο

  Παραβολικό – BK7

 

 

 

Εστιαστής

  Crayford 1,25’’

Ερευνητής

  6x30

 

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

  Φακοί (1,25'') 25mm SP, προέκταση 1.25’’.

Βάρος (kg)

  23

 

 

 

Στήριξη

  Dobson

 

SAW-0808

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

GSO Τηλεσκόπιο Dobson N 152/1200

Το ιδανικό τηλεσκόπιο για αρχάριους με υψηλή οπτική απόδοση σε χαμηλή τιμή.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: