Μετεωρολογικός Σταθμός Davis Vantage Pro2 και Κονσόλα Weatherlink (6252)

1.290,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1243 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Ασύρματος Μετεωρολογικός σταθμός Davis Vantage Pro2 με στάνταρ παθητικό κλωβό προστασίας.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Ένας προσαρμόσιμος και ευέλικτος σταθμός με ένα ευρύ φάσμα επιλογών και αισθητήρων για να βοηθήσει τους επαγγελματίες και τους χομπίστες να μετρήσουν, να παρακολουθήσουν και να διαχειριστούν τα καιρικά δεδομένα της περιοχής τους. Οι σταθμοί Davis έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τον καυτό ήλιο, τη διάβρωση, τους ανέμους έως 320 km/hr, τις ακραίες θερμοκρασίες και πολλά άλλα. Ένας μετεωρολογικός σταθμός σχεδιασμένος να σας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας, αξιοπιστίας και αντοχής. Διαθέσιμος σε ασύρματη ή σε καλωδιακή έκδοση.

Όλοι οι σταθμοί Vantage Pro2 περιλαμβάνουν μια μεγάλη και ευανάγνωστη κονσόλα και η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα έξυπνο ενσωματωμένο πακέτο αισθητήρων που μπορεί να προσαρμοστεί προσθέτοντας και άλλες κονσόλες ή άλλες προσθετικές επιλογές ειδικού σκοπού. Το ανεμόμετρο έχει ένα καλώδιο 12 μέτρων που επιτρέπει την τοποθέτησή του ξεχωριστά από την υπόλοιπη εξωτερική μονάδα. Οι μετεωρολογικοί σταθμοί Davis Vantage Pro2 χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο από επαγγελματίες, αγρότες, ερευνητές και ιδιώτες για την παρακολούθηση των καιρικών συνθηκών, ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και διάφορες άλλες εφαρμογές.

*NEO - Ο μετεωρολογικός σταθμός έρχεται τώρα με την νέα, αναβαθμισμένη και πολλές νέες δυνατότητες οθόνη αφής Davis - Weatherlink

https://www.skyandweather.gr/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE/1331--touch-screen-davis-vp2-vue-6313.html

Αξιόπιστη μέτρηση καιρικών δεδομένων υπό τις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες:

 

  • Εσωτερική θερμοκρασία και υγρασία.
  • Εξωτερική θερμοκρασία και υγρασία.
  • Βαρομετρική πίεση.
  • Σημείο Δρόσου.
  • Βροχόπτωση. (Ημερήσιο / Μηνιαίο / Ετήσιο) ύψος βροχόπτωσης.
  • Μέτρηση ραγδαιότητας βροχόπτωσης (mm/hr).
  • Μέτρηση ταχύτητας και διεύθυνσης ανέμου.
  • Μέτρηση ηλιακής ακτινοβολίας και ακτινοβολίας UV (Προαιρετικό)
  • Πρόσθετοι αισθητήρες θερμοκρασίας / υγρασίας (Προαιρετικό)

 

Αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων:

Ο ασύρματος Davis Vantage Pro2 χρησιμοποιεί έναν ηλιακό πομπό με ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία για να διατηρεί τα δεδομένα σας σε συνεχή ροή τις νυχτερινές ώρες ή τις συννεφιασμένες μέρες. Η ασύρματη επικοινωνία πομπού – κονσόλας μπορεί να φτάσει τα 300μ σε ευθεία χωρίς εμπόδια. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις η απόσταση αυτή διαμορφώνεται στα 50 – 150μ ανάλογα τα εμπόδια. 

 

Ακριβή δεδομένα θερμοκρασίας / υγρασίας:

Όλοι οι κλωβοί προστασίας της Davis Instruments είναι φτιαγμένοι από ειδικό υλικό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Επιλέξτε μία από τις δύο  επιλογές κλωβών προστασίας για να μειώσετε τα σφάλματα θερμοκρασίας που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία:

 

Στάνταρ παθητικός κλωβός προστασίας. Ο κλωβός αυτός είναι φυσικά αεριζόμενος. Είναι ιδανικός για περιοχές σε πιο μικρά γεωγραφικά πλάτη όπου η ηλιακή ακτινοβολία είναι μικρότερη και σε ορεινές περιοχές. Μοντέλα (6152, 6152C, 6162, 6162C).

Μηχανικά αεριζόμενος κλωβός προστασίας. Ο κλωβός αυτός συνδυάζει την παθητική θωράκιση του αισθητήρα και ένα εσωτερικό ανεμιστήρα μέσα στον κλωβό που λειτουργεί όλο το 24ωρο με ηλιακή ενέργεια την ημέρα και με μπαταρίες την νύχτα, ώστε να ανανεώνει τον αέρα για την απόλυτη ακρίβεια μέτρησης της θερμοκρασίας και υγρασίας. Είναι ιδανικός για πιο μεγάλα γεωγραφικά πλάτη όπου η ηλιακή ακτινοβολία είναι μεγάλη. Μοντέλα (6153, 6163).

 

Εξαιρετικά ακριβής και ανθεκτικός συλλέκτης βροχής:

Το νέο πατενταρισμένο εξωτερικό τμήμα του βροχόμετρου αποτελείται από ακίδες για τα πτηνά, προστατευτική σχάρα για την εμπόδιση σκουπιδιών στο εσωτερικό του και εξωτερικές αυλακώσεις για πιο εύκολη λαβή στο ξεκούμπωμα. Το νέο του σχήμα επιτρέπει στον άνεμο να περνάει γύρω από τον συλλέκτη. Με το προηγούμενο σχήμα σε έντονες ριπές ανέμου προκαλούσε επιτάχυνση της ροής πάνω από την κορυφή με αποτέλεσμα να χάνεται μερικός υετός. Ελάχιστο χάσιμο υετού αλλά η Davis Instruments αναζητάει πάντα την καλύτερη ακρίβεια στις χειρότερες καιρικές συνθήκες.

Το εσωτερικό τμήμα του βροχόμετρου αποτελείται από ενσωματωμένο αλφάδι για την σωστή τοποθέτηση και αλουμινένια ανατρεπόμενα κουταλάκια για αυτόματο άδειασμα κατά την διάρκεια της βροχής. Όλο το σύστημα του βροχόμετρου είναι ευθυγραμμισμένο με λέιζερ για εξαιρετική ακρίβεια.

6153(3.jpg 

Προβάλετε και αποθηκεύστε τα δεδομένα καιρού στον υπολογιστή σας ή στο διαδίκτυο.

Με τα προαιρετικά προγράμματα WeatherLink μπορείτε να αποθηκεύσετε, να δείτε και να μοιραστείτε τα δεδομένα καιρού στον υπολογιστή σας ή στο διαδίκτυο καθώς και να εκτελέσετε επιπλέον αναλύσεις. Το WeatherLink βγαίνει σε εκδόσεις των serial, usb και IP.

SAW-1243

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Μετεωρολογικός Σταθμός Davis Vantage Pro2 και Κονσόλα Weatherlink (6252)

Ασύρματος Μετεωρολογικός σταθμός Davis Vantage Pro2 με στάνταρ παθητικό κλωβό προστασίας.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: