Κάμερα Omegon Guide 1200b M Mono

209,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1146 Availability: Διαθέσιμο. Συνήθως παραλαμβάνετε το προϊόν 10-12 μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Οδηγητικές κάμερες Omegon Guide. Κατάλληλες για τα πρώτα βήματα στην πλανητική αστροφωτογραφία.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Οδηγητικές κάμερες Omegon Guide. Κατάλληλες για τα πρώτα βήματα στην φωτογράφηση Σελήνης, πλανητών ακόμη και βαθέως ουρανού αντικειμένων. Πάρτε εικόνες του Δία, του Κρόνου ή των κρατήρων στη Σελήνη όπως ακριβώς τα βλέπετε μέσα από το προσοφθάλμιό σας. Μοιραστείτε τις νυχτερινές σας εμπειρίες αστρονομίας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Εκτός από την πλανητική φωτογράφηση η κάμερα αυτή σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε και με την φωτογράφηση βαθέως ουρανού. Η υψηλή ευαισθησία του εξελιγμένου τσιπ CMOS κάνει την απεικόνιση των νεφελωμάτων και των γαλαξιών πολύ πιο εύκολη από ό,τι πριν από λίγα χρόνια. Πρόκειται για αμυδρά αντικείμενα που είναι δύσκολο να αποτυπωθούν, αλλά χάρη στην υψηλή κβαντική απόδοση και τον χαμηλό θόρυβο ανάγνωσης του αισθητήρα, μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες που δείχνουν λεπτομέρειες που δεν γίνονται αντιληπτές μέσω της οπτικής παρατήρησης.

Καθοδήγηση: Ακόμη και τα πιο αμυδρά αστέρια δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα, χάρη στην υψηλή ευαισθησία αυτού του σύγχρονου αισθητήρα CMOS. Βρείτε ένα κατάλληλο αστέρι οδηγό οπουδήποτε στον ουρανό. Οδηγήστε με σύντομους χρόνους έκθεσης και υψηλές συχνότητες καθοδήγησης για να διορθώσετε ακόμη και μικρά σφάλματα παρακολούθησης της βάσης σας. Η συμβατότητα με το PHD2 και η ενσωματωμένη θύρα ST4 καθιστούν αυτήν την κάμερα ιδανική για τις ανάγκες αυτόματης καθοδήγησης.

Μετάδοση: Ένα φίλτρο προστατεύει τον θάλαμο του αισθητήρα από τη σκόνη και την υγρασία. Οι έγχρωμες κάμερες Omegon Pro είναι εξοπλισμένες με φίλτρο αποκλεισμού υπερύθρων καθώς οι σύγχρονοι αισθητήρες CMOS είναι ευαίσθητοι στο υπέρυθρο φως, επομένως μια σωστή απεικόνιση χρώματος στην τελική εικόνα είναι δυνατή μόνο αφαιρώντας αυτά τα μήκη κύματος πριν από τη λήψη. Από την άλλη πλευρά, οι μονόχρωμες κάμερες Omegon Pro διαθέτουν ένα αντιανακλαστικό ‘παράθυρο’, το οποίο είναι διαφανές σε ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος από το υπεριώδες έως το υπέρυθρο και έτσι μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας φίλτρα για απεριόριστο έλεγχο της καμπύλης μετάδοσης το οποίο είναι πολύ σημαντικό για προηγμένες απεικονίσεις και φωτομετρικές εφαρμογές.

Convenient Capture Software: Το λογισμικό Omegon AstroPhotoCapture που περιλαμβάνεται επιτρέπει τον απλό και εύκολο στη μάθηση έλεγχο της κάμερας καθώς οι σωστές ρυθμίσεις της κάμερας κατά τη διαδικασία λήψης είναι σημαντικές για την αστροφωτογραφία. Σας δίνει πλήρη έλεγχο σε κάθε παράμετρο της κάμερας, χωρίς μεγάλο όγκο πληροφοριών, ώστε να καλύπτουν τη διαδικασία απεικόνισης βήμα προς βήμα, για να επιτύχετε την πρώτη σας αστροφωτογραφία. Το λογισμικό είναι συμβατό με τα Windows 7, 8, 10 και 11.

Συμβατότητα: Οι κάμερες Omegon Pro είναι συμβατές με ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων προγραμμάτων αστροφωτογραφίας μέσω των κοινών ASCOM και INDI καθώς επίσης και με προγράμματα όπως το PHD2 και το N.I.N.A.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Κάμερα
  • Nosepiece adapter
  • Καλώδιο USB
  • Καλώδιο ST4

Χαρακτηριστικά

Τύπος αισθητήρα

CMOS Chip (Aptina AR0130)

Μέγεθος τσιπ (mm)

4.8 x 3.6

 

 

Megapixel

1.2

Pixel size

3.8

 

 

 

Έγχρωμη κάμερα

Όχι

Ανάλυση (pixel)

1280 x 960

Bit depth (Bit)

8

Binning

2x2, 3x3, 4x4 (Digital)

Shutter

Rolling shutter

Ψύξη

Όχι

Power supply

5 (USB)

Interfaces

USB 2.0, ST4

Καθοδήγηση

Ναι

Λειτουργικά συστήματα

Windows (7/8/10/11), Linux INDI

Σύνδεση με το τηλεσκόπιο

1.25''

Εικόνες ανά δευτερόλεπτο

28 (Σε πλήρη ανάλυση)

Flange focal distance (mm)

12.5

Θερμοκρασία λειτουργίας

-10°C - +50°C / 30-80%RH

Chip diagonal (mm)

6

Μήκος (mm)

62

Διάμετρος (mm)

39

Βάρος (gr)

70

Πλανητική φωτογράφηση

Ναι

Βαθέως ουρανού φωτογράφηση

Όχι

 

 

 

 

 

SAW-1146

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Κάμερα Omegon Guide 1200b M Mono

Οδηγητικές κάμερες Omegon Guide. Κατάλληλες για τα πρώτα βήματα στην πλανητική αστροφωτογραφία.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: