Μετεωρολογικός Σταθμός Davis Vantage Vue και Κονσόλα Weatherlink (6242)

899,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1247 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Ασύρματος μετεωρολογικός σταθμός Davis Vantage Vue. Ο τέλειος σταθμός για να ξεκινήσει κάποιος την παρατήρηση του καιρού.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Ένας προσαρμόσιμος και ευέλικτος σταθμός με ένα ευρύ φάσμα επιλογών και αισθητήρων για να βοηθήσει τους επαγγελματίες και τους χομπίστες να μετρήσουν, να παρακολουθήσουν και να διαχειριστούν τα καιρικά δεδομένα της περιοχής τους. Γρήγορος στην ρύθμιση και εύκολος στο στήσιμο. Οι σταθμοί Davis έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τον καυτό ήλιο, τη διάβρωση, τους ανέμους έως 320 km/hr, τις ακραίες θερμοκρασίες και πολλά άλλα. Ένας μετεωρολογικός σταθμός σχεδιασμένος να σας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας, αξιοπιστίας και αντοχής.

 

Όλοι οι σταθμοί Vantage Vue περιλαμβάνουν μια μεγάλη και ευανάγνωστη κονσόλα και η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα έξυπνο ενσωματωμένο πακέτο αισθητήρων. Ο κομψός σχεδιασμός τους επιτρέπει την τοποθέτησή τους στην αυλή, κήπο ή στην ταράτσα χωρίς να επηρεάζουν την αισθητική του χώρου τοποθέτησης. Το ανεμόμετρο επίσης είναι ενσωματωμένο στην εξωτερική μονάδα σε αντίθεση με τον Pro2 που είναι ξεχωριστό. Οι μετεωρολογικοί σταθμοί Davis Vantage Vue χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο από επαγγελματίες, αγρότες, ερευνητές και ιδιώτες για την παρακολούθηση των καιρικών συνθηκών, ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και διάφορες άλλες εφαρμογές.

*NEO - Ο μετεωρολογικός σταθμός έρχεται τώρα με την νέα, αναβαθμισμένη και πολλές νέες δυνατότητες οθόνη αφής Davis - Weatherlink

https://www.skyandweather.gr/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE/1331--touch-screen-davis-vp2-vue-6313.html

 

Αξιόπιστη μέτρηση καιρικών δεδομένων υπό τις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες:

 

  • Εσωτερική θερμοκρασία και υγρασία.
  • Εξωτερική θερμοκρασία και υγρασία.
  • Βαρομετρική πίεση.
  • Σημείο Δρόσου.
  • Βροχόπτωση. (Ημερήσιο / Μηνιαίο / Ετήσιο) ύψος βροχόπτωσης.
  • Μέτρηση ραγδαιότητας βροχόπτωσης (mm/hr).
  • Μέτρηση ταχύτητας και διεύθυνσης ανέμου.

 

Αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων:

Ο  Davis Vantage Vue χρησιμοποιεί έναν ηλιακό πομπό με ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία για να διατηρεί τα δεδομένα σας σε συνεχή ροή τις νυχτερινές ώρες ή τις συννεφιασμένες μέρες. Η ασύρματη επικοινωνία πομπού – κονσόλας μπορεί να φτάσει τα 300μ σε ευθεία χωρίς εμπόδια. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις η απόσταση αυτή διαμορφώνεται στα 50 – 150μ ανάλογα τα εμπόδια.

 

Ακριβή δεδομένα θερμοκρασίας / υγρασίας:

Όλοι οι κλωβοί προστασίας της Davis Instruments είναι φτιαγμένοι από ειδικό υλικό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Ο παθητικός κλωβός προστασίας του Vantage Vue είναι φυσικά αεριζόμενος και είναι προσαρμοσμένος με τέτοιο τρόπο για την ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων στην μέτρηση θερμοκρασίας / υγρασίας.

 

Προβάλετε και αποθηκεύστε τα δεδομένα καιρού στον υπολογιστή σας ή στο διαδίκτυο.

Με τα προαιρετικά προγράμματα WeatherLink μπορείτε να αποθηκεύσετε, να δείτε και να μοιραστείτε τα δεδομένα καιρού στον υπολογιστή σας ή στο διαδίκτυο καθώς και να εκτελέσετε επιπλέον αναλύσεις. Το WeatherLink βγαίνει σε εκδόσεις των serial, usb και IP.

SAW-1247

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Μετεωρολογικός Σταθμός Davis Vantage Vue και Κονσόλα Weatherlink (6242)

Ασύρματος μετεωρολογικός σταθμός Davis Vantage Vue. Ο τέλειος σταθμός για να ξεκινήσει κάποιος την παρατήρηση του καιρού.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: