Bresser Τηλεσκόπιο AC 152L/1200 Messier Hexafoc EXOS-2 GoTo

1.549,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0967 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Ένα εξαιρετικό τηλεσκόπιο για την είσοδο στο χόμπι της αστρονομίας, την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος και ταξίδια στα όρια του γαλαξία μας.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Το Bresser Messier AC 152L είναι ιδανικό τηλεσκόπιο για τον φιλόδοξο πλανητικό παρατηρητή. Δείτε μικρές λεπτομέρειες στις ζώνες νεφών του Δία, τους κρατήρες και διάφορες λεπτομέρειές τους στην επιφάνεια του φεγγαριού και λεπτομέρειες στην επιφάνεια του Άρη, συμπεριλαμβανομένων των πολικών περιοχών του γειτονικού πλανήτη που καλύπτονται από πάγο. Παρακολουθήστε τα φεγγάρια του Δία καθώς κινούνται γύρω από τον πλανήτη και εντοπίστε την πρασινωπή λάμψη του Ουρανού πολύ πέρα ​​από την τροχιά του Κρόνου. Ο συνδυασμός του μεγάλου ανοίγματος με το μακρύ εστιακό μήκος παρέχει ευκρινείς και υψηλής αντίθεσης εικόνες που θα σας εντυπωσιάσουν κάθε φορά που παρατηρείτε.

Το τηλεσκόπιο αυτό έρχεται με το νέο βελτιωμένο εστιαστή Hexafoc ο οποίος έχει ελεύθερο άνοιγμα 65mm! Ειδικά για φωτογραφική χρήση, μπορεί να τοποθετηθεί με ένα εστιαστή με λόγο 1:10. Αυτό επιτρέπει πιο ακριβή ρύθμιση εστίασης.

Η βάση EXOS-2 είναι μια ισχυρή βάση με μεγάλη ικανότητα αντοχής (έως 13 κιλά οπτικά, 10 κιλά φωτογραφικά) και ακριβή εντοπισμό αντικειμένων για οπτική παρατήρηση και αστροφωτογραφία. Τα διπλά ελεύθερης κίνησης ρουλεμάν καθιστούν τη λειτουργία ακριβή και οι βελτιστοποιημένοι άξονες RA επιτρέπουν ομαλές και σταθερές κινήσεις. Μπορεί επίσης να προστεθεί ένα μοτέρ ελέγχου 2 αξόνων.

Το σύστημα GoTo για την στήριξη EXOS 2 βοηθά ακόμα και τους αρχάριους να παρατηρούν ουράνια αντικείμενα τα οποία είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο να βρεθούν χωρίς αυτό μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά πιέζοντας ένα κουμπί το σύστημα GoTo μετακινεί το τηλεσκόπιο στον πλανήτη, το νεφέλωμα ή τον γαλαξία που έχετε επιλέξει και τα παρακολουθεί αυτόματα. Η βάση δεδομένων περιέχει πάνω από 100.000 αντικείμενα. Μπορείτε να παρατηρήσετε ουράνια αντικείμενα με το τηλεσκόπιο GoTo της σειράς Messier χωρίς δυσκολία στην αναζήτηση ή να φωτογραφήσετε αμυδρά αντικείμενα που δεν θα μπορούσατε να τα βρείτε χρησιμοποιώντας απλές μεθόδους αναζήτησης!

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Διοπτρικό - αχρωματικό

Διάμετρος (mm - '')

  152mm – 6’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  7,9

Εστιακή απόσταση (mm)

  1200

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

  304x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

  12,7

 

 

 

Μήκος οπτικού σωλήνα (mm)

  1275

Βάρος σωλήνα (kg)

  11,1

 

 

 

GoTo – Ουράνια αντικείμενα

  Ναι – 100,000

Ερευνητής

  8x50

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

  Φακός (1.25'') 26mm, Διαγώνιο κάτοπτρο 90°, 1.25’’, αντάπτορας 2 – 1,25’’

Συνολικό βάρος (kg)

  21,8

 

 

 

Στήριξη

 Ισημερινή – EXOS-2

 

SAW-0967

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Bresser Τηλεσκόπιο AC 152L/1200 Messier Hexafoc EXOS-2 GoTo

Ένα εξαιρετικό τηλεσκόπιο για την είσοδο στο χόμπι της αστρονομίας, την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος και ταξίδια στα όρια του γαλαξία μας.

Write your review