Bresser Τηλεσκόπιο Maksutov MC 100/1400 Messier EXOS-2 GoTo

1.069,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0981 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Τηλεσκόπιο για την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος αλλά και για αστροφωτογράφηση.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Τα τηλεσκόπια Maksutov έχουν πολύ καλή φορητότητα λόγω του σχεδιασμού τους και σε συνδυασμό με την σταθερότητα ευθυγράμμισης των οπτικών τους εξασφαλίζουν την ευρωστία τους. Το τηλεσκόπιο BRESSER Messier MC-100 με το άνοιγμα των 100 mm σας επιτρέπει να παρατηρήσετε μικρά φωτεινά νεφελώματα, σφαιρωτά σμήνη, το φεγγάρι, τους πλανήτες και πολλά άλλα αντικείμενα βαθέως ουρανού. Έχουν πολύ μεγάλο εστιακό μήκος παρά τη συμπαγή σχεδίασή τους, αλλά το οπτικό πεδίο είναι σχετικά πιο στενό σε σύγκριση με τα αχρωματικά διοπτρικά τηλεσκόπια. Ωστόσο ο συνδυασμός αυτός καθιστά τα τηλεσκόπια Maksutov ιδανικά όργανα για την παρατήρηση της Σελήνης και των πλανητών και όταν είναι εξοπλισμένα με ένα πρίσμα Amici, είναι επίσης κατάλληλα για παρατήρηση της φύσης και φωτογράφησή της.

Η βάση EXOS-2 είναι μια ισχυρή βάση με μεγάλη ικανότητα αντοχής (έως 13 κιλά οπτικά, 10 κιλά φωτογραφικά) και ακριβή εντοπισμό αντικειμένων για οπτική παρατήρηση και αστροφωτογραφία. Τα διπλά ελεύθερης κίνησης ρουλεμάν καθιστούν τη λειτουργία ακριβή και οι βελτιστοποιημένοι άξονες RA επιτρέπουν ομαλές και σταθερές κινήσεις. Μπορεί επίσης να προστεθεί ένα μοτέρ ελέγχου 2 αξόνων.

Το σύστημα GoTo για την στήριξη EXOS 2 βοηθά ακόμα και τους αρχάριους να παρατηρούν ουράνια αντικείμενα τα οποία είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο να βρεθούν χωρίς αυτό μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά πιέζοντας ένα κουμπί το σύστημα GoTo μετακινεί το τηλεσκόπιο στον πλανήτη, το νεφέλωμα ή τον γαλαξία που έχετε επιλέξει και τα παρακολουθεί αυτόματα. Η βάση δεδομένων περιέχει πάνω από 100.000 αντικείμενα. Μπορείτε να παρατηρήσετε ουράνια αντικείμενα με το τηλεσκόπιο GoTo της σειράς Messier χωρίς δυσκολία στην αναζήτηση ή να φωτογραφήσετε αμυδρά αντικείμενα που δεν θα μπορούσατε να τα βρείτε χρησιμοποιώντας απλές μεθόδους αναζήτησης!

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Κατοπτρικό - Maksutov

Διάμετρος (mm - '')

  100mm – 4’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  14

Εστιακή απόσταση (mm)

  1400

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

  200x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

  11,8

 

 

 

GoTo control

  Ναι

GoTo (Βάση δεδομένων - αντικείμενα)

  100,000

 

 

 

GPS

  -

Ερευνητής

  Κόκκινης κουκίδας

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

  Φακοί (1.25'') 26mm, αντάπτορας 1,25’’ - SC, κάτοπτρο 90° 1,25’’

Βάρος (kg)

  14,5

 

 

 

Στήριξη

  Ισημερινή – EXOS-2

 

SAW-0981

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Bresser Τηλεσκόπιο Maksutov MC 100/1400 Messier EXOS-2 GoTo

Τηλεσκόπιο για την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος αλλά και για αστροφωτογράφηση.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: