Αγρομετεωρολογικό Σύστημα Davis Enviromonitor – Πλήρες Σετ Αισθητήρων Davis Για Τις Καλλιέργειές σας

0,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1371 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Μέτρηση, παρακολούθηση και διαχείριση των καιρικών και περιβαλλοντικών συνθηκών στο χωράφι σας.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Παρακολουθήστε τις καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες στις καλλιέργειές σας με το προσαρμοσμένο δίκτυο αισθητήρων της Davis. Το εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα EnviroMonitor σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις για το χωράφι σας.

Από τι αποτελείται το σύστημα Enviromonitor;

Το σύστημα αποτελείται από:

  • Έναν μετεωρολογικό σταθμό DavisVantagePro2 για τις μετρήσεις θερμοκρασίας / υγρασίας αέρα, μέτρηση έντασης και διεύθυνση ανέμου, μέτρηση έντασης και ύψος βροχόπτωσης καθώς και έναν ηλιακό αισθητήρα για την μέτρηση της εξατμισοδιαπνοής. Όλες οι μετρήσεις περιλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά και την αξιοπιστία που εδώ και χρόνια η Davis προσφέρει σε ιδιώτες και επαγγελματίες.
  • Αυτόνομο κόμβο ο οποίος δέχεται έως και 4 αισθητήρες θερμοκρασίας / υγρασίας εδάφους ή αισθητήρες υγρασίας φύλλων. Ο κόμβος λειτουργεί με ηλιακό πάνελ αλλά και μπαταρία backup για συνεχή ενημέρωση δεδομένων. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χωράφι και συνδέεται ασύρματα με τον κεντρικό κόμβο.
  • Κεντρικό κόμβο/πύλη με δυνατότητα σύνδεσης με κινητή τηλεφωνία ή με υπάρχων Wi-Fi στο σημείο για ανέβασμα, έλεγχο και επεξεργασία δεδομένων στο WeatherlinkCloud. Στον κεντρικό κόμβο μπορούν να συνδεθούν ασύρματα έως και 32 αυτόνομοι κόμβοι με 4 αισθητήρες ανά αυτόνομο κόμβο.

Εγκαταστήστε τους αισθητήρες που χρειάζεστε, όπου τους χρειάζεστε. Ο μετεωρολογικός σταθμός και οι αισθητήρες εδάφους αναφέρονται σε μια κεντρική πύλη που στέλνει τα δεδομένα στο WeatherLink Cloud. Οι έξυπνες εφαρμογές και το διαδίκτυο σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση, να αναλύετε και να μοιράζεστε τα δεδομένα στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες δεδομένων, να κρατήσετε αρχείο με γραφήματα και πολλές άλλες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να έχετε πλήρη εικόνα για το χωράφι σας.

Σύστημα Davis Enviromonitor

8.jpg

 

SAW-1371

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Αγρομετεωρολογικό Σύστημα Davis Enviromonitor – Πλήρες Σετ Αισθητήρων Davis Για Τις Καλλιέργειές σας

Μέτρηση, παρακολούθηση και διαχείριση των καιρικών και περιβαλλοντικών συνθηκών στο χωράφι σας.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: