Bresser Τηλεσκόπιο Messier MCX-102 GoTo EQ/AZ

829,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1317 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εύκολο στην χρήση, εύκολο στην μεταφορά. Το Bresser MCX-102 είναι το δικό σας μικρό παρατηρητήριο.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Παρατηρήστε το φεγγάρι, τους πλανήτες, γαλαξίες και νεφελώματα μέσα από την αποδεδειγμένη οπτική ποιότητα που προσφέρουν τα Maksutov-Cassegrain τηλεσκόπια. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των οπτικών συστημάτων είναι οι ευκρινείς και υψηλής αντίθεσης εικόνες, μέσα από μικρούς και συμπαγής οπτικούς σωλήνες με μεγάλο εστιακό μήκος. Ένα τηλεσκόπιο εύκολο στην χρήση, εύκολο στην μεταφορά, ιδανικό και γρήγορες εξορμήσεις.

Τα συστήματα Goto διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον κόσμο της ερασιτεχνικής αστρονομίας καθώς διασφαλίζουν ότι οι χρήστες αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση ουράνιων αντικειμένων και περισσότερο χρόνο παρατηρώντας και φωτογραφίζοντας. Με το χειριστήριο BRESSER Messier GoTo, μπορείτε να χειρίζεστε το τηλεσκόπιό σας. Αφού εισαγάγετε τα βασικά δεδομένα, όπως ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία, προσεγγίζετε και επιβεβαιώνετε τουλάχιστον 1 γνωστό αστέρι αναφοράς. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα από την ενσωματωμένη βάση δεδομένων και να αφήσετε το τηλεσκόπιο MCX να μετακινηθεί και να τα παρακολουθήσει αυτόματα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό!

Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των τηλεσκοπίων MCX είναι η σταθερή βάση-πιρούνι από χυτό αλουμίνιο και το τρίποδο από ανοξείδωτο χάλυβα. Και τα δύο εγγυώνται μεγάλη σταθερότητα και όσο το δυνατόν λιγότερους ανεπιθύμητους κραδασμούς κατά την παρατήρηση. Επιπλέον, τα μοτέρ και στους δύο άξονες είναι εξοπλισμένα με ρουλεμάν ακριβείας και ατέρμονα γρανάζια ακριβείας από χάλυβα και ορείχαλκο. Αυτό εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη παρακολούθηση. Προσαρμόστε την κάμερα του smartphone σας ακριβώς πίσω από τον προσοφθάλμιο φακό χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη θήκη smartphone ή τοποθετήστε τη φωτογραφική μηχανή σας στην υποδοχή με σπείρωμα M35 και τραβήξτε φωτογραφίες του φεγγαριού και των πλανητών. Ο αναδιπλούμενος καθρέφτης 90° στο πίσω μέρος του τηλεσκοπίου σας επιτρέπει γρήγορη και άνετη εναλλαγή μεταξύ της χρήσης προσοφθάλμιου φακού ή κάμερας. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να κάνει αυτό το τηλεσκόπιο με λίγη μόνο προσπάθεια.

Όσον αφορά την παρακολούθηση των αστεριών με τηλεσκόπιο δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο με την ακρίβεια μίας ισημερινής βάσης. Η ισημερινή βάση κρατάει το ουράνιο αντικείμενο παρατήρησης στο κέντρο του προσοφθάλμιου φακού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι σημαντικό να ακολουθείτε τα αντικείμενα όσο το δυνατόν ακριβέστερα και ειδικά όταν πρόκειται να φωτογραφίσετε. Αυτή η δυνατότητα ρύθμισης ισημερινής βάσης (λειτουργία EQ) περιλαμβάνεται ήδη στο νέο σας τηλεσκόπιο MCX. Η λεγόμενη πολική σφήνα στην κεφαλή του τρίποδου μπορεί να γείρει ανάλογα και να ρυθμιστεί στο γεωγραφικό πλάτος της τοποθεσίας σας. Επομένως, μπορείτε γρήγορα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αλταζιμουθιακής / ισημερινής στήριξης (AZ/EQ) - χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον αξεσουάρ! Επίσης, ως γρήγορης εναλλακτικής, είναι δυνατή η χρήση του τηλεσκοπίου MCX χωρίς τρίποδο μόνο ως επιτραπέζια συσκευή!

Νέο – μαζί με τα αξεσουάρ, περιλαμβάνεται τώρα και ένα υψηλής ποιότητας ηλιακό φίλτρο για ασφαλή παρατήρηση των ηλιακών κηλίδων, των εκλείψεων και των πλανητικών διελεύσεων. Ένα υπέροχο τηλεσκόπιο για νυχτερινή και ηλιακή παρατήρηση.

Χαρακτηριστικά:

  • Τηλεσκόπιο Maksutov-Cassegrain γενικής χρήσης για εισαγωγή στην παρατηρησιακή αστρονομία
  • Εύκολη λειτουργία και μεταφορά
  • Υψηλής απόδοσης οπτική ποιότητα τηλεσκοπίων Maksutov-Cassegrain
  • Πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά για φωτεινές εικόνες
  • Βάση-πιρούνι από συμπαγές χυτό αλουμίνιο με μοτέρ κίνησης και στους δύο άξονες
  • GoTo σύστημα για πλοήγηση στον έναστρο ουρανό
  • Χειριστήριο με μεγάλη και φωτιζόμενη οθόνη
  • Στιβαρό τρίποδο από ανοξείδωτο χάλυβα με πολική σφήνα (δυνατή λειτουργία AZ+EQ)
  • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς τρίποδο ως επιτραπέζια μονάδα
  • Αναδιπλούμενος καθρέφτης 90° - γρήγορη αλλαγή μεταξύ προσοφθάλμιου φακού και κάμερας
  • Ενσωματωμένη Θήκη μπαταριών στη βάση για μπαταρίες 8 x AA (δεν περιλαμβάνονται)
  • Ενσωματωμένο στρογγυλό αλφάδι για εύκολη ευθυγράμμιση
  • Μεγάλος πρωτεύων καθρέφτης (116 mm) για πιο φωτεινές εικόνες
  • Ατέρμονα γρανάζια ακριβείας από χάλυβα/ορείχαλκο και στους δύο άξονες
  • Χειροκίνητοι σφιγκτήρες γραναζιών και στους δύο άξονες
  • Περιλαμβάνεται θήκη smartphone για φωτογράφηση
  • Σπείρωμα σύνδεσης κάμερας: M35 x 1 mm
  • Εξωτερική σύνδεση για τροφοδοτικό 12 Volt
  • Ρυθμιζόμενο ύψος τρίποδου: 105 - 155 cm
  • Τηλεσκόπιο για νυχτερινή και ηλιακή παρατήρησηη

SAW-1317

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Bresser Τηλεσκόπιο Messier MCX-102 GoTo EQ/AZ

Εύκολο στην χρήση, εύκολο στην μεταφορά. Το Bresser MCX-102 είναι το δικό σας μικρό παρατηρητήριο.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: