Omegon Τηλεσκόπιο N 76/700 AZ-1

129,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-0941 Availability: Διαθέσιμο. Συνήθως παραλαμβάνετε το προϊόν 10-12 μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ένα ιδανικό τηλεσκόπιο για να ξεκινήσετε την ερασιτεχνική αστρονομία. Ένα δώρο για παιδιά ή ενήλικες και εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Ένα τηλεσκόπιο απλό στην κατανόηση και γρήγορο στην συναρμολόγηση χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Η αρχική κατηγορία των κατοπτρικών τηλεσκοπίων ξεκινά με το Omegon 76/700 AZ. Μπορείτε να δείτε το σύστημα του Δία με τα τέσσερα μεγάλα φεγγάρια του ή τους δακτυλίους του Κρόνου, όπως και αμέτρητους σεληνιακούς κρατήρες. Μπορείτε να παρατηρήσετε επίσης τον γαλαξία της Ανδρομέδας ή το μεγάλο νεφέλωμα του Ωρίωνα. Με άνοιγμα φακού 76 mm, το τηλεσκόπιο συλλέγει περίπου 118 φορές περισσότερο φως από το γυμνό μάτι. Με σφαιρικό καθρέφτη και εστιακό μήκος 700 mm, ο συνδυασμός της διαμέτρου του καθρέφτη και του εστιακού μήκους σας δίνει ευκρινείς εικόνες.

Ο εστιαστής έχει άνοιγμα 1,25’’ και μπορούν να τοποθετηθούν όλοι οι σύγχρονοι προσοφθάλμιοι φακοί 1,25’’. Η ρύθμιση της εστίασης καθιστά δυνατή την εύρεση της βέλτιστης ανάλυσης για παρατηρήσεις. Η βάση του τηλεσκοπίου αποτελείται από ένα τρίποδο αλουμινίου ρυθμιζόμενο σε ύψος σε συνδυασμό με ένα αζιμουθιακό στήριγμα διχάλας. Επομένως, ολόκληρο το τηλεσκόπιο μπορεί να μετακινηθεί με ευκολία αζιμουθιακά και ταυτόχρονα να ρυθμιστεί σε ύψος.

Η βάση ΑΖ-1:

Η βάση αυτή είναι πολύ δημοφιλής στην αστρονομία κυρίως για τους αρχάριους, καθώς είναι πολύ απλή στη λειτουργία. Ολόκληρο το τηλεσκόπιο είναι πολύ εύκολο να μετακινηθεί τόσο σε αζιμούθιο όσο και καθ’ ύψος. Απλά στήστε το τρίποδο και τοποθετήστε το τηλεσκόπιο εύκολα επάνω σε αυτό, συνδέστε το και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε! Η θέση του μπορεί να κλειδωθεί και με τους δύο άξονες έτσι ώστε όταν βρεθεί το επιθυμητό αντικείμενο να παραμένουν στο οπτικό πεδίο του φακού. Υπάρχει επίσης μια λεπτή διάταξη ρύθμισης για τη μετακίνηση του σωλήνα σε ύψος για βολική παρατήρηση. Η βάση τοποθετείται σε τρίποδο αλουμινίου.

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

  Κατοπτρικό - Νευτώνιο

Διάμετρος (mm - '')

  76mm

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

  9,2

Εστιακή απόσταση (mm)

  700

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

  150x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

  11,2

 

 

 

GoTo control

  -

GoTo (Βάση δεδομένων - αντικείμενα)

  -

 

 

 

GPS

  -

Ερευνητής

  5x24

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

  Φακοί (1.25'')  4mm, 12,5mm, 20mm, Φακός Barlow 2x,

Βάρος (kg)

  5

 

 

 

Στήριξη

  Αλταζιμουθιακή ΑΖ-1

 

SAW-0941

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Omegon Τηλεσκόπιο N 76/700 AZ-1

Ένα ιδανικό τηλεσκόπιο για να ξεκινήσετε την ερασιτεχνική αστρονομία. Ένα δώρο για παιδιά ή ενήλικες και εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Write your review