Φίλτρο CLS Vaonis για το Vespera

239,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1322 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Φίλτρο CLS Vaonis για το Vespera.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Το φίλτρο φωτορύπανσης για το Vespera ή φίλτρο CLS (City Light Suppression) σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας όταν παρατηρείτε στην πόλη ή στα προάστια. Μειώνει τις επιπτώσεις της φωτορύπανσης και έτσι αυξάνει την αντίθεση μεταξύ του ουράνιου αντικειμένου που φωτογραφίζεται και του φόντου του ουρανού.

Ανήκει στην κατηγορία των ευρυζωνικών φίλτρων. Μπλοκάρει τα μήκη κύματος που εκπέμπονται κυρίως από τον αστικό νυχτερινό φωτισμό ή το ανεπιθύμητο φυσικό φως, ενώ επιτρέπει τη διέλευση των κύριων μηκών κύματος από ουράνια αντικείμενα. Το φίλτρο κατά της φωτορύπανσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη βελτίωση της φωτεινότητας των αντικειμένων του βαθέως ουρανού: νεφελώματα, αστρικά σμήνη, γαλαξίες κλπ ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε νεφελώματα εκπομπής λόγω των φιλτραρισμένων μηκών κύματος.

Σχεδιασμένο ειδικά για το Vespera, ταιριάζει εύκολα και διακριτικά στον οπτικό βραχίονα. Ο δακτύλιος του φακού που συγκρατεί το φίλτρο CLS είναι εξοπλισμένος με μια ηλεκτρονική κάρτα που επιτρέπει στο τηλεσκόπιο να το ανιχνεύει. Το φίλτρο έρχεται σε θήκη αποθήκευσης.

 

SAW-1322

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Φίλτρο CLS Vaonis για το Vespera

Φίλτρο CLS Vaonis για το Vespera.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: