Ηλιακό Φίλτρο Vaonis για το Vespera

159,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1321 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Ηλιακό φίλτρο Vaonis για το Vespera.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Αστρονόμος τη νύχτα, αστρονόμος τη μέρα! Παρατηρήστε το πλησιέστερο αστέρι στη Γη, τον Ήλιο μας, κατά τη διάρκεια της ημέρας με το ηλιακό φίλτρο Vespera. Το φίλτρο σας επιτρέπει να παρατηρείτε ηλιακές κηλίδες (σκοτεινά σημεία) που δείχνουν την ένταση της δραστηριότητας του Ήλιου.

Η ηλιακή λειτουργία σας επιτρέπει να παρατηρείτε τον Ήλιο σχεδόν σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το live display. Τραβήξτε φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή από την καρτέλα Observation της εφαρμογής Singularity για κινητά. Τραβήξτε πολλές λήψεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, της εβδομάδας ή του μήνα, συγκρίνετε τις φωτογραφίες και κάντε τις δικιές σας προσωπικές παρατηρήσεις. Δείτε πώς αλλάζει η δραστηριότητα του Ήλιου με την εμφάνιση ή την εξαφάνιση των ηλιακών κηλίδων. Αυτά μπορεί να έχουν διάρκεια ζωής αρκετές ημέρες, σπανιότερα αρκετές εβδομάδες.

Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό φύλλο εξαιρετικά χαμηλής διαπερατότητας. Θα μειώσει την ποσότητα του φωτός και θα σας επιτρέψει να παρατηρήσετε τον Ήλιο με τρόπο που είναι ασφαλής για το τηλεσκόπιο. Θα καθοδηγηθείτε σε κάθε βήμα της προσπάθειά σας από το Solar Mode της εφαρμογής Vaonis Singularity, για να διασφαλίσετε ότι η παρατήρηση θα εκτελείται ομαλά και ότι εσείς και το τηλεσκόπιό σας είστε ασφαλείς.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το τηλεσκόπιο δεν πρέπει ποτέ να είναι στραμμένο προς τον Ήλιο εκτός εάν έχει εγκατασταθεί το ηλιακό φίλτρο.

 

SAW-1321

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Ηλιακό Φίλτρο Vaonis για το Vespera

Ηλιακό φίλτρο Vaonis για το Vespera.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: