Υγρόμετρο Vaonis για το Vespera

129,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1320 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Υγρόμετρο Vaonis για το Vespera.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Το θάμπωμα από την υγρασία είναι ένας από τους πολλούς εχθρούς των ερασιτεχνών αστρονόμων. Σε κρύο ή υγρό περιβάλλον, μπορεί να σχηματιστούν σταγονίδια και θάμπωμα στα οπτικά των τηλεσκοπίων και των καμερών, επηρεάζοντας τόσο την ποιότητα της παρατήρησης όσο και της φωτογράφησης. Το υγρόμετρο Vaonis είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο αξεσουάρ που μετρά το όριο θερμοκρασίας και υγρασίας του περιβάλλοντός σας στο οποίο αρχίζει να σχηματίζεται δρόσος στα οπτικά του τηλεσκοπίου σας. Είναι ιδανικό για άτομα που ζουν ή παρατηρούν σε περιοχές αυξημένης υγρασίας (θάλασσα, ποτάμι, λίμνες, κλπ.) ή σε περιοχές όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές.

Εξοπλίζοντας το τηλεσκόπιό σας με αυτόν τον αισθητήρα, η ενσωματωμένη ειδικά σχεδιασμένη αντίσταση της Vespera θα ενεργοποιηθεί όταν επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο όριο θερμοκρασίας και υγρασίας. Η θερμότητα που παράγεται συνεχώς γύρω από τον φακό θα απομακρύνει το θάμπωμα, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες θέασης και πιο ευκρινείς εικόνες.

Ο δρόσος που προκαλεί η αυξημένη υγρασία επηρεάζει την εστίαση του αισθητήρα φωτογραφίας του Vespera. Οι χρόνοι προετοιμασίας και λήψης ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι, επειδή μεγάλος αριθμός φωτογραφιών θα απορριφθεί από τους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνων, οι οποίοι ελέγχουν την ποιότητα των εικόνων και τις απορρίπτουν εάν δεν είναι επαρκούς ποιότητας. Η ευκρίνεια των εικόνων, που στην αστροφωτογραφία κρίνεται κυρίως από την ευκρίνεια των αστεριών και την απουσία οποιουδήποτε φωτοστέφανου, δεν θα είναι τόσο καλή. Το υγρόμετρο και το σχετικό σύστημα θέρμανσης θα βελτιώσουν τόσο την παρατήρησή σας όσο και τις φωτογραφίες σας.

 

SAW-1320

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Υγρόμετρο Vaonis για το Vespera

Υγρόμετρο Vaonis για το Vespera.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: