Bresser Τηλεσκόπιο AC 102/460 Polaris EQ-3 με Αντάπτορα για Smartphone και Ηλιακό Φίλτρο

319,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1370 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Τηλεσκόπιο με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την είσοδο στο χόμπυ της αστρονομίας και την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Εξαιρετικό για την είσοδο στο χόμπι της αστρονομίας το τηλεσκόπιο αυτό με άνοιγμα φακού 102mm σας δίνει την δυνατότητα να παρατηρήσετε τους κρατήρες, τις σκιές τους και τις κοιλάδες στο φεγγάρι από περίπου 350.000 χιλιόμετρα μακριά ακριβώς όπως θα κοιτούσατε από το παράθυρο ενός διαστημοπλοίου! Το Bresser Polaris 102/460 εκτός από τις εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες για το φεγγάρι σας δίνει εξίσου λεπτομερείς εικόνες των δαχτυλιδιών του Κρόνου εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά ή της Ερυθράς Κηλίδας του Δία η οποία είναι μία τεράστια καταιγίδα στην ατμόσφαιρά του.

Έρχεται με ότι ακριβώς χρειάζεστε για εύκολο και γρήγορο ξεκίνημα στην αστροπαρατήρηση. Λόγω του μικρού μεγέθους του είναι ιδανικό και σαν τηλεσκόπιο ταξιδιού. Βρείτε λοιπόν την κατάλληλη τοποθεσία και αρχίστε να παρατηρείτε.

Με πλήρως επιστρωμένα οπτικά, άνοιγμα φακού 102mm και f/4.5 μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά φωτεινές εικόνες.

Νέο – μαζί με τα αξεσουάρ, περιλαμβάνεται τώρα και ένα υψηλής ποιότητας ηλιακό φίλτρο για ασφαλή παρατήρηση των ηλιακών κηλίδων, των εκλείψεων και των πλανητικών διελεύσεων. Ένα υπέροχο τηλεσκόπιο για νυχτερινή και ηλιακή παρατήρηση.

Η στήριξη EQ-3:

Η στήριξη σας επιτρέπει να ευθυγραμμίζετε με ακρίβεια τα οπτικά με τον Πολικό Αστέρα. Το σωστό ύψος και γεωγραφικό πλάτος μπορούν να οριστούν για κάθε θέση παρατήρησης. Οι μοχλοί αργής κίνησης για τους άξονες RA και DEC σας επιτρέπουν να βρίσκετε τα αντικείμενα με ακρίβεια, να τα παρακολουθείτε και να τα συγκρατείτε στο οπτικό πεδίο. Ένα αντίβαρο παρέχει ακριβή αντιστάθμιση των οπτικών. Η στήριξη παρέχει μια σταθερή βάση για τα περισσότερα οπτικά συστήματα μικρού έως μέσου μεγέθους και είναι εξαιρετική για εξορμήσεις σε νυχτερινό ουρανό. Μπορεί να εφοδιαστεί με κινητήρες οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για την αυτόματη καθοδήγηση της βάσης EQ-3 για τις πρώτες σας προσπάθειες για αστροφωτογράφηση. Το τρίποδο είναι ρυθμιζόμενο και υπάρχει ένας βοηθητικός δίσκος που παρέχει χώρο για προσοφθάλμιους φακούς και άλλα εξαρτήματα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος τηλεσκοπίου

 Διοπτρικό - Αχρωματικό

Διάμετρος (mm - '')

 102mm – 4’’

 

 

 

Εστιακός λόγος (f/)

 4.5

Εστιακή απόσταση (mm)

 460

 

 

 

Μέγιστη οφέλιμη μεγέθυνση

 204x

Οριακή τιμή παρατήρησης (mag)

 11.8

 

 

 

GoTo control

 -

Βάρος σωλήνα (kg)

 2.4

 

 

 

Εστιαστής

 Gear rack 2’’

Ερευνητής

 Κόκκινης κουκίδας

 

 

 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

Φακός (1,25'') 4mm, 20mm, αντάπτορας 1.25’’ – 2’’, ηλιακό φίλτρο, barlow 3x, αντάπτορας smartphone, κάτοπτρο 1.25’’ 90°, ασπίδα δρόσου

Βάρος (kg)

 8.1

 

 

 

Στήριξη

  EQ-3

 

SAW-1370

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Bresser Τηλεσκόπιο AC 102/460 Polaris EQ-3 με Αντάπτορα για Smartphone και Ηλιακό Φίλτρο

Τηλεσκόπιο με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την είσοδο στο χόμπυ της αστρονομίας και την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: