Omegon Προσοφθάλμιος Super LE 7mm 1.25’’

289,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1362 Availability: Διαθέσιμο. Συνήθως παραλαμβάνετε το προϊόν 10-12 μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Προσοφθάλμιοι Omegon σειράς Super LE για κρυστάλλινες και ευρυγώνιες εικόνες.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Μπείτε στον κόσμο της ποιοτικής παρατήρησης με τους νέους προσοφθάλμιους φακούς Super LE. Η σειρά αυτή παρέχει εξαιρετική αντίθεση και ευρύ οπτικό πεδίο. Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο των αστεριών και των γαλαξιών - σχεδόν σαν να βρίσκεστε εκεί. Τα προσοφθάλμια Omegon Super LE σας προσφέρουν εξαιρετική λάμψη και ευκρίνεια. Σε σύγκριση με άλλους προσοφθάλμιους φακούς υψηλής ποιότητας μπορείτε να επωφεληθείτε από μια συγκρίσιμη ή βελτιωμένη εικόνα σε χαμηλότερη τιμή. Είναι πλήρως πολυεπιστρωμένοι σε όλες τις επιφάνειες οι οποίοι σας παρέχουν εξαιρετικά φωτεινές εικόνες ακόμα και σε υψηλότερες μεγεθύνσεις. Οι άκρες είναι μαυρισμένες για μείωση των εσωτερικών αντανακλάσεων.

Το οπτικό πεδίο των 68° είναι ιδανικό για ευρυγώνια παρατήρηση. Είναι επομένως κατάλληλοι για τηλεσκόπια dobsonian και ‘γρήγορα’ τηλεσκόπια (f/5) οι οποίοι διατηρούν την ευκρίνεια της εικόνας έως την άκρη του πεδίου. Έχουν λαστιχένιο αναδιπλούμενο παρέκταμα, μεγάλη οφθαλμική διάμετρο και άνετο eye relief 20mm με αποτέλεσμα να είναι ιδανικοί και για παρατηρητές με γυαλιά.

Στα υλικά κατασκευής έχει δοθεί μεγάλη προσοχή για πολλά χρόνια ποιοτικής παρατήρησης. Είναι κατασκευασμένοι από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο εφοδιασμένοι με λαστιχένια κάλυψη για καλό κράτημα στο χέρι και 100% αδιάβροχοι αποφεύγοντας την διείσδυση υγρασίας ειδικά τον χειμώνα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος

Super LE

Αριθμός Οπτικών Στοιχείων

8

 

 

 

Εστιακή απόσταση (mm)

7

Διάμετρος ('')

1,25''

 

 

 

Eye Relief (mm)

20

Φαινόμενο Πεδίο (°)

68

 

 

 

Βάρος (kg)

0,300

 

 

 

 

 

SAW-1362

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Omegon Προσοφθάλμιος Super LE 7mm 1.25’’

Προσοφθάλμιοι Omegon σειράς Super LE για κρυστάλλινες και ευρυγώνιες εικόνες.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: