Optolong Φίλτρο L-eNhance APS-C EOS Clip

269,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1030 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Φίλτρο διπλής ζώνης διέλευσης το οποίο επιτρέπει την φωτογράφιση νεφελωμάτων με έγχρωμες κάμερες και μειώνει σημαντικά την φωτορύπανση.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Η εξάπλωση των πόλεων και της φωτορύπανσης έχουν γίνει ένα αυξανόμενο πρόβλημα για όλους τους ερασιτέχνες αστροφωτογράφους και οι τρέχουσες λύσεις στο πρόβλημα αυτό είναι ακριβές καθώς μπορεί να περιλαμβάνουν την αγορά μιας μονόχρωμης κάμερας, διάφορων τύπων φίλτρων στενής ζώνης και ενός τροχού φίλτρων.

Το φίλτρο Optolong L-eNhance παρέχει μια οικονομική και πρακτική λύση στο πρόβλημα αυτό. Είναι ένα φίλτρο διέλευσης διπλής ζώνης που έχει σχεδιαστεί για DSLR, έγχρωμες CMOS και μονόχρωμες κάμερες CCD. Το οικονομικό κόστος και η αποτελεσματικότητα στην απόδοση αυτού του φίλτρου επιτρέπει στους ερασιτέχνες να απεικονίσουν μια πλούσια συλλογή αστρονομικών εικόνων, ακόμη και από περιοχές αυξημένης φωτορύπανσης. Πρόκειται για ένα φίλτρο σχεδιασμένο με τεχνική καινοτομία και υπερέχει μεταξύ παρόμοιων φίλτρων καθώς επιτρέπει αποτελεσματικά (έως και 90%) τη διέλευση στις γραμμές εκπομπών H-Alpha, H-Beta και Oxygen III.

Χαρακτηριστικά:

  • Οι φασματικές γραμμές H-Alpha, H-Beta και O-III διέρχονται σχεδόν ανεμπόδιστα
  • Αποτελεσματική φωτογράφηση βαθέως ουρανού ακόμα και μέσα από την πόλη καθώς μπλοκάρεται η φωτορύπανση
  • Τα εντυπωσιακά χρώματα των νεφελωμάτων διατηρούνται όσο το δυνατόν καλύτερα για φυσικές απεικονίσεις

Το φίλτρο είναι συμβατό με μοντέλα Canon EOS 7D2, 80D, 800D, 77D, 70D, 760D, 750D, 700D, 650D, 600D, 60D, 60Da, 550D, 500D, 400D, 100D, 1100D, 1200D, 1300D με αισθητήρες APS-C.

 

SAW-1030

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Optolong Φίλτρο L-eNhance APS-C EOS Clip

Φίλτρο διπλής ζώνης διέλευσης το οποίο επιτρέπει την φωτογράφιση νεφελωμάτων με έγχρωμες κάμερες και μειώνει σημαντικά την φωτορύπανση.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: