Explore Scientific Σκηνή Παρατηρητηρίου και Προστασίας Εξοπλισμού - Δύο Δωματίων

279,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1085 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Σκηνή παρατηρητηρίου και προστασίας εξοπλισμού - δύο δωματίων. Προστατέψτε τον εξοπλισμό σας από τον άνεμο, τη δροσιά, τη βροχή και τη σκόνη.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Το παρατηρητήριο Explore Scientific δυο δωματίων είναι μια χρήσιμη αδιάβροχη σκηνή που προστατεύει τον πολύτιμο εξοπλισμό σας από τον άνεμο, τη δροσιά, τη βροχή και τη σκόνη. Οι περισσότεροι ερασιτέχνες αστρονόμοι και αστροφωτογράφοι ονειρεύονται να έχουν ένα παρατηρητήριο για την προστασία του εξοπλισμού τους από τις διάφορες καιρικές συνθήκες και το ενοχλητικό φως. Αλλά ένα παρατηρητήριο για πολλούς είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί λόγω του κόστους και του σημείου παρατήρησης.

Σε σύγκριση λοιπόν με τα σταθερά παρατηρητήρια, μια σκηνή είναι εξαιρετικά φθηνή και μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει επίπεδη επιφάνεια και άνετη θέα στον ουρανό. Ωστόσο, η εγκατάσταση μιας φορητής σκηνής παρατηρητηρίου μπορεί να μην είναι εύκολη. Κανείς δεν θέλει να χάσει τον πολύτιμο χρόνο παρατήρησής του, διαβάζοντας σύνθετες οδηγίες προσπαθώντας να καταλάβει πως μπορεί να στηθεί. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιήσαμε έναν νέο σχεδιασμό. Η εγκατάσταση του EXPLORE SCIENTIFIC Pop-Up Observatory μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά. Με την απελευθέρωση ενός ιμάντα συγκράτησης, όλη η σκηνή ξεδιπλώνεται από τη συσκευασία της σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο, από το να συνδέσετε μόνο τα δύο δωμάτια με ραφή Velcro και να τα συνδέσετε στο έδαφος. Χάρη σε αυτόν τον απλό σχεδιασμό, η σκηνή μπορεί να διπλωθεί και να ξεδιπλωθεί μέσα σε λίγα λεπτά, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να απολαύσετε την παρατήρησή σας.

Με συνολικό χώρο 5 τετραγωνικά μέτρα και πλευρικά τοιχώματα ύψους 1,52 μέτρων, σε συνδυασμό με προστατευτικά ανέμου ύψους 1,83 μέτρων, το EXPLORE SCIENTIFIC Pop-Up Observatory σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας σε ένα δωμάτιο και το τηλεσκόπιο στο άλλο ή να ρυθμίσετε δύο πλήρη συστήματα τηλεσκοπίων. Κάθε δωμάτιο είναι 152 επί 152 cm. Εκτός από την εύκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση, ένα άλλο πλεονέκτημα του σχεδιασμού είναι ότι είναι φιλικό προς τα ταξίδια, καθώς είναι ελαφρύ και εύκολο στην αποθήκευση. Ολόκληρη η σκηνή του παρατηρητηρίου αναδιπλώνεται σε μια συσκευασία διαμέτρου 70 εκατοστών και πάχους 10 εκατοστών. Αυτό του επιτρέπει να μεταφέρεται με μικρό αυτοκίνητο και έτσι μπορείτε να μεταβείτε στον αγαπημένο σας χώρο παρατήρησης ανά πάσα στιγμή. Οι φορητές σκηνές παρατηρητηρίου είναι συνήθως η πρώτη επιλογή για αστρονόμους και αστροφωτογράφους που συμμετέχουν σε οργανωμένες αστροεξορμήσεις.

Το γεγονός ότι η σκηνή είναι ελαφριά και εύκολη στην αποθήκευση και εγκατάσταση δεν σημαίνει ότι δεν αντέχει σε κακές καιρικές συνθήκες. Το υλικό πολυαμιδίου με επικάλυψη Black-Out είναι αδιάβροχο και προσφέρει εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτό εγγυάται αξιόπιστη προστασία για τον εξοπλισμό σας καθώς και μακροχρόνια ανθεκτικότητα. Επίσης έχει μεγάλες πόρτες για βολική χρήση. Με ύψος 102 εκατοστά και 92 εκατοστά πλάτος σας δίνει την δυνατότητα να μπορείτε να περπατήσετε εύκολα μέσα και έξω και ανάμεσα από τον εξοπλισμό σας. Το έξτρα κάλυμμα καιρού προστατεύει τον εξοπλισμό σας όταν δεν χρησιμοποιείται. Έχει μεγάλη επιφάνεια κάλυψης και μπορείτε να προστατέψετε τα εργαλεία σας από τον καυτό ήλιο ή από ένα ξαφνικό ψιλόβροχο κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ακόμη και από τη δροσιά τη νύχτα.

Περιλαμβάνονται υλικά για την τοποθέτηση της σκηνής.

 

SAW-1085

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Explore Scientific Σκηνή Παρατηρητηρίου και Προστασίας Εξοπλισμού - Δύο Δωματίων

Σκηνή παρατηρητηρίου και προστασίας εξοπλισμού - δύο δωματίων. Προστατέψτε τον εξοπλισμό σας από τον άνεμο, τη δροσιά, τη βροχή και τη σκόνη.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: